Saveti.bg печели трето място за онлайн туристическа медия на годината – Novinitepro.bg

4
216
Добави коментар
webtech
webtech

Снимка: Travel–awards.bg

Saveti.bg бе обявен за втори подгласник в категория „Онлайн туристическа медия на годината“ в конкурса Bulgarian Travel Awards, чието награждаване се проведе на 5.04.2019г. в София Тех парк в гр.София пред над 300 професионалиста от бранша.

На гала церемонията на събитието бяха наградени победителите в общо 11 различни категории: онлайн туристическа медия и онлайн туристически блог на годината, морски, планински, спа и градски хотел на годината, вила/къща за гости на годината, туроператор и туристическа агенция на годината, туристическа община и туристическа атракция на годината (+ 5 допълнителни – любимци на публиката).

Официални лица връчиха статуетки на спечелилите първо място, а на  подгласниците – грамоти.

Очакваме с нетърпение да видим гласуването на журито, тъй като критериите на оценяване не бяха особено ясни.

Повече за Saveti.bg

Снимка: Travel–awards.bg – Джорджа Де Марки и Георги Дюлгеров

„Тази награда ни мотивира да продължаваме да развиваме сайта и да създаваме най-доброто и полезно съдържание за нашите читатели.”, споделят основателите на проекта Джорджа Де Марки и Георги Дюлгеров (WebtechSmart).

Мотото ни е, че пишем само за места, които сме посетили и преживели лично, за да може описанията и съветите да са възможно най-реални и практични. Държим на качественото съдържание и отделяме много време за събиране и проверка на информацията, която поднасяме на читателите.

Можем да се похвалим с подробни публикации за над 25 държави на 3 различни континента, а обещаваме, че тепърва ще се увеличават.

Пътуването се е превърнало в начин на живот за нас и целогодишно планираме и се впускаме във вълнуващи пътешествия, които после разказваме.

Какво да очаквате скоро от нас:

Преработена и подобрена визия на сайта
Все повече публикации за всяка дестинация, оформени в цялостни целеви страници, в които ще може да намерите абсолютно всичко, необходимо за организиране на вашето пътуване.
Още много полезни и практични съвети, както за пътувания, така и в други сфери
Работим по още проекти и идеи, така че очаквайте неочакваното!

Най-интересното тепърва предстои, последвайте ни и във фейсбук, за да не изпускате най-новите ни публикации и новини покрай нас!