Стоянка Мутафова на фризьор (СНИМКИ) :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
212
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

На 97 г. продължава да се поддържа

Народната поговорка „Трай, бабо, за хубост“ важи с пълна сила за емблематичната актриса Стоянка Мутафова.

Въпреки че е на 97 г., комедийната звезда държи на външния си вид и е непреклонна към отпечатъка, който оставя времето.

Актриса посети салон за красота в столицата, където няколко дами се грижат за блестящия й вид, пише bgdnes.bg. За визитата си в разкрасителното студио Мутафова е заложила на официално облекло и огърлица с перли.

Процедурите за нея започват от поддържане на ноктите и оформяне на маникюр. В същото време служителка навива с ролки косата на актрисата, като всеки един кичур е прилежно завъртян и усукан около тях. Прическата на Мутафова придобива екстравагантните си форми и чупки заради метода, наречен „студено къдрене“. Докато чака да й бъде навита косата, Мутафова внимателно е скръстила пръсти, за да й изсъхне маникюрът.

През цялото време до актрисата е сложена чаша с вода, която да я освежава, докато траят продължителните процедури.

„Любимата ни клиентка, великата Стоянка Мутафова, е отново при нас, за да си я поглезим и погрижим за нея“, коментират от салона за красота. Преди да си тръгне подмладена и разкрасена, Стоянка се снима за спомен със служителките на салона.

Само преди дни 97-годишната актриса призна, че от 10 г. си слага филъри с хиалурон. Процедурата тя прави на всеки 6 месеца, като разбира за нея от дъщеря си Муки.

„Първо тя си сложи и като видях колко добре й стои, реших и аз да опитам. Не съжалявам, човек трябва да се поддържа на всяка възраст“, разкри Мутафова.