Най-добрият Лигандрол на пазара е ГОЛД САРМС

1
166
Добави коментар
vivi805
vivi805

Публикувано на апр. 18, 2019

Най-добрият Лигандрол на пазара е на GOLD SARMS. Те са лидери в производството на Сармс вещества.

Продуктите на GOLD SARMS са изработени в американски лаборатории според международните стандарти за качество. Избирайки продукти на GOLD SARMS, вие избирате възможно най-доброто.

Лигандрол е най-ефективният селективен андрогенен рецепторен модулатор САРМ за бързо покачване на мускулна маса. Ligandrol известен също като LGD4033 се използва от спортуващи като по-здравословен заместител на най-мощните стероиди за покачване на мускулна маса Dianabol (Метандростелон, Dbol или D-bol) и Anadrol (Drol). Скоро, Лигандрол може да се използва в хормонално заместителната терапия, за повишаване на мускулна маса и укрепване на костите.

Лигандрол LGD-4033 се свързва селективно към андрогенния рецептор на мускулите и костите, показващи сходни ефекти като тестостерона, с минимална активност върху простатата. Той е разработен като начин за лечение на заболявания или състояния, свързани с влошаване и захабяване на мускулите и костите. Именно поради причината му да стимулира мускулният разтеж дори и без необходимите калории и тренировки го прави толкова търсен от спортисти.

Предимства на GOLD SARMS Лигандрол

Изследванията показват, че GOLD SARMS Лигандрол стимулира мускулния растеж и увеличава силата и издръжливостта. Според проведените тестове, някои от полезните свойства на Лигандрол са:

Изгаря мазнините Подпомага мускулната маса Осигурява енергия, сила, бързина и издръжливост