Какво представляват SARMS и за какво са полезни

1
165
Добави коментар
vivi805
vivi805

Публикувано на апр. 10, 2019

Сигурно сте чували за SARMS, но не знаете какво точно представляват този тип продукти. Не се безпокойте, ние ще ви представим най-важното за това какво са SARMS и как се използват.

SARMS, или Селективни Модулатори на Андрогенните Рецептори, са специален вид вещества, създадени по време на различни лабораторни изследвания за откриване на медикаменти за остеопороза, мускулен разпад и наднормено тегло. Благодарение на техните уникални полезни свойства, тези вещества се използват от атлети и бодибилдъри по цял свят.

Тези вещества са познати от дълго време, но голяма част от тях все още са в процес на проучване, поради потенциалния им принос за медицината.

SARMS се считат за по-безопасна алтернатива на други стимулиращи вещества, като стероиди и прохормони.

Както може би знаете, някои стероиди са изписват на хора със здравословни проблеми, като например мускулен разпад. Проблемът със стероидите обаче е, че те имат ужасно много странични ефекти. Вероятно сте чували за хора, които са получили акне или косопад при употреба на стероиди.

Нещата при SARMS формулите не стоят така. Те действат по-напълно различен начин от стероидите. Самият термин SARMS говори достатъчно – тези вещества се свързват с андрогенните рецептори в мускулите и костите. Именно фактът, че те са селективни, ги прави толкова успешни – те не вредят на останалите органи в тялото.

Именно затова, толкова много атлети използват SARMS продукти.

ВИДОВЕ SARMS

Ето някои от основните видове SARMS вещества:

GW-501516 (Cardarine) е селективен модулатор, широко признат поради способността си да осигурява издръжливост и енергия. Подобрявайки състоянието на сърдечносъдовата система, Кардарин стимулира изгарянето на мазнини. Често го наричат тренировка в капсула. При прием на 10-20мг дневно, вие ще издигнете интензивността на тренировката ви на ново ниво.MK-677 (Ibutamoren) стимулира производството на хормон на растежа. Именно това прави Ибутаморен толкова търсен продукт. Дори при ниска доза, от порядъка на 10-20мг дневно, вие ще забележите подобряване на представянето, ускорено изгаряне на мастните тъкани и засилен растеж на мускулната маса.LGD-4033 (Ligandrol) е високоефективен SARM продукт, що се отнася до постигането на чиста мускулна маса. Той ще ви помогне да увеличите мускулатурата си за кратък период от време. Дори при ограничена консумация на калории, Лигандрол осигурява достатъчно сила и енергия за значително увеличаване на мускулната маса.RAD-140 (Testolone) изключително много наподобява ефекта на стероидите. Въпреки че е SARM вещество, той действа като стероид: подобрява силата, осигурява енергия и издръжливост, стимулира развитието на мускулната маса. Препоръчва се започване от ниска доза Тестолон, за предпочитане около 10мг на ден.Ostarine (MK-2866) може да се използва за бързо натрупване на мускулна маса. Той е изклщчително ефективен и за запазването на мускулатурата. Основно хората използват това вещество при нискокалорични диети, тъй като Остарин им осигурява достатъчно енергия и издръжливост. Това е най-изследваното SARM вещество с препоръчителен прием от 10-30мг дневно.S4 (Andarine) е потентен SARM, който има способността напълно да промени физиката ви. Ефектите от Андарин са много близки до ефектите от Тестолон и Лигандрол. Той е известен поради стимулиращия си ефект върху мускулатурата. Проучваният показват, че най-адекватната доза при това вещество е между 25 и 50мг дневно.YK11 има подобен ефект като Тестолон. Той също е изключително мощен SARM, който за жалост не е толкова популярен колкото останалите продукти от този тип. Води до бързо натрупване на мускулна маса и осиурява сила и издръжливост.

КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ SARMS

Понеже SARMS веществата все още се изследват, индустрията няма точно установен стандарт. Това означава, че съществуват много нискокачествени и фалшиви продукти, които не водят до никакъв ефект. Именно затова е важно да разучите добре SARMS формулите и да изберете доказана марка, която предлага точно формулирани продукти. Пример за успешен производител са GOLD SARMS, които произвеждат формули по американски стандарти. Техните продукти съдържат 100% чисти вещества, без излишни примеси. Ефектите са гарантирани и за това свидетелстват хилядите им доволни клиенти по цял свят. Можете да поръчате техни продукти ОТ ТУК.