Апарат за кръвно налягане BEURER BM 85 с маншон

1
205
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

Апарат за кръвно налягане BEURER BM 85 с маншон

 
 
0 отзива / Напишете отзив

Цена

199,60лв

Бърза поръчка

Добави в „Желани“
Добави за сравняване

Описание
Апарат за кръвно налягане BEURER BM 85 с маншон

С апарата BEURER BM 85 ще измервате бързо, лесно и точно вашето кръвно налягане. Апарата е снабден с удобен универсален маншон за ръка и голям и лесен за четене LCD дисплей с бяла поцветка. Апарата за кръвно налягане BEURER BM 85 е напълно автоматичен, лесен за употреба и удобен за съхранение. 

Характеристики на aпарат за кръвно налягане BEURER BM 85 65803_BEU: Bluetooth® за предаване на данните към Вашият мобилен телефон Патентован индикатор за спокойствие бързо и удобно измерванеНапълно автоматично измерване кръвно налягане и пулсвръзка с  PC посредством USB портДържач за маншетаОбзор на всички запаметени данниНаблюдение на сутришно и вечерно кръвно налягане за последните 7 дни.START/STOPP бутонЛесен за четене осветен дисплей2 памети x 60 измерванияИндикатор за риска с цвена скалаLED индикатор за аритмия Медицински продуктУниверсален маншет за ръце с обиколка от 22 до 42 cm Дата и часАвтоматично изключванеСъобщение за грешкиИндикатор за нивото на батериитеЛитиево-йонна батерияМобилно приложение �beurer HealthManager�Размери: 180 x 99 x 40 mmТегло: 456 g

  Разпознаване на аритмия Предупреждаваща функция при засичане на аритмия

Мобилно приложение „beurer HealthManager“ Иновативно приложение „beurer HealthManager“, което съхранява и анализира  измерените данни  за кръвно налягане, активност, кръвна захар, сърдечни честото, тегло и др.

Литиево-йонни батерии LED индикатор за зареждане

Индикатор за спокойствие Патентован индикатор за спокойствие за точно измерване (HSD = хемодинамична стабилност диагностика). Разработен от FIMT, Asperg.

Индикатор на риска Цветна скала

Сензорни бутони лесни за използване

Универсален маншет подходящ и за ръце с голяма обиколка

  Голям дисплей Перфектен за разчитане с бяла поцветка XL-дисплей

Гаранция: 36 месеца!