Какво трябва да знаеme когато избираme хлебопекарна?

1
108
Добави коментар

Коя е най-добрата хлебопекарна? Какво трябва да знаеш когато избираш хлебопекарна? Какви характеристики трябва да има и как да избереш най-добрия продукт?

Коя е най-добрата хлебопекарна? Какво трябва да знаеш когато избираш хлебопекарна? Какви характеристики трябва да има и как да избереш най-добрия продукт?

българите са големи консуматори на хляб, поради което пекарните в нашата страна имат гарантиран успех. За съжаление, не винаги хлябът от пекарните е с най-добро качество, бидейки с много добавки за втасване или съставки, които не винаги са най-здравословните.

Ако искаш да ядеш полезен за здравето хляб, машината за хляб е много добро решение. Тя ще ти направи собствения хляб, с предпочитаните съставки.

Ако правиш домашен хляб, ползите са огромни, тъй като хлябът ще бъде приготвен много по-лесно, а машината ще поеме както смесването на съставките, така и месенето и втасването на тестото. На практика са машината за хляб всичко, което трябва да направиш е да добавиш съставките в тавата за печене. Ако обичайно купуваш хляб, машината за хляб няма да консумира от времето ти и ще ти осигури хляб с най-добро качество, на ниска цена; Машината за хляб има много програми, които ти позволяват да правиш тесто за торти, пица, хляб и дори козунаци. Една от най-ценните функции, които предлага, е функцията за програмиране процеса на финализиране. В този режим, можеш да програмираш машината да прави хляб в желания час, например сутринта, за закуска; С течение на времето, представлява сериозно спестяване. Хлябът, приготвен с такава машина, ще бъде по-евтин и по-вкусен от купения. Коя е най-добрата хлебопекарна?

ползите от домашната хлебопекарнаЗа да избереш най-добрата хлебопекарна, трябва да имаш предвид няколко критерия, в зависимост от това, какво искаш от нея.

– В зависимост от това колко много хляб ядете със семейството ти, трябва да избереш капацитета, който да има машината за хляб. Максималният капацитет може да варира между 500 гр. и над 1 кг. Ако семейството е многочленно, е препоръчително да избереш машина с възможно най-голям капацитет, за да не са необходими няколко приготвяния на ден;

– Избери машина, която да бъде топлинно изолирана. Също така, опитай да потърсиш хлебопекарна, която има тава от неръждаема стомана. Това улеснява много почистването и осигурява много голяма бързина на печене;

– Търси хлебопекарна с прозрачен прозорец! През него ще можеш на наблюдаваш процеса на изпичане, нещо много важно, тъй като виждайки как се изпича хляба, можеш да се научиш да контролираш степента на зачервяване на коричката или степента на изпичане.

– Опитай да намериш машина осигуряваща защита срещу прекъсванията на тока. По този начин няма да имаш проблеми, ако възникне прекъсване на тока по време на работа и ще дадеш на машината дълъг живот.

Хлебопекарна контролен панел– Обърни специално внимание на мненията. След като си избрал вида хлебопекарна, която искаш, потърси я в интернет. Със сигурност ще намериш стотици мнения и ще можеш да си насочиш избора в зависимост от опита, който са имали други с нея.

– Обърни внимание на фирмата производител. Силната фирма, с много продажби, може да предложи много по-голяма гаранция, както по отношение на качеството, така и относно продължителността на живот.

– Обърни внимание на цената. Това е много важен аспект и не си заслужава да дадеш пари за продукт, който не използваш. След като си определил точно всички критерии, на които искаш да отговаря хлебопекарната, избери уреда, който отговаря на всички тях и е на най-ниска цена.

Хлебопекарната е уред, който е неразривно свързан с кухнята, който ще ти помогне да осигуриш както на себе си, така и на цялото ти семейство, здравословни и висококачествени продукти.

Повечето хлебопекарни се продават с книжки с рецепти за хляб или козунак, с които ще можеш да приготвиш най-вкусните неща, имайки под ръка всичко, което ти трябвa

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ МАШИНИ ЗА ХЛЯБ

Имайки предвид по-горните критерии избрахме за Вас няколко препоръчителни продукта с добро съотношение качество/цена.

Хлебопекарна Philips HD9046/9014 предварително настроени програми за хляб, тесто, конфитюр и дори кисело мляко. 3 нива на запичане, за да постигнете любимата си коричка. Можете да изпечете два размера хляб до цял 1 кг. Таймер с време до 13 часа, за да се събуждате с прясно изпечен хляб. С удобен дизайн, изключително тих (< 55 dbA) и компактен.

В

Хлебопекарна Tefal Pain & Délices PF240Pain & Délices е хлебопекарната с най-много и разнообразни функции от тази продуктова гама на Tefal. Насладете се не само на пресен и апетитен домашно приготвен хляб, но и на тесто за пица, прясна паста, конфитюр, каша, зърнени закуски и млечни продукти! – 10 програми за хляб – 7 други програми – 3 програми за мляко с аксесоари за киесло мляко – Функция за нагласяне на продължителността

3.Хлебопекарна Star-Light MPD-850W, 12 програми, 1134 гр, Бяла

12 предварително зададени програми 3 нива на кафяво Машината за приготвяне на хляб Star-Light MPD-850W е в съзвучие с вашите кулинарни предпочитания и с функцията „browning“ можете да настроите степента на загар в зависимост от вашите предпочитания и всички членове на семейството. Огромен обем Щедър обем от 1134 грама ще позволи хляб за цялото семейство.

В

Капацитет: 1000 гр – Мощност: 800 W Степен на изпичане: 3 Степени – Брой програми: 12 Програма за отложен старт – Бърза програма Контролен панел: Дигитален дисплей Включени аксесоари: Мерителна чаша, Лъжица Хладно външно покритие, Екран LCD, Технология против плъзгане, Програма за конфитюр.

5.Хлебопекарна Gorenje BM 1400 E, Мощност 815 W, Два съда за хляб

Свалящ се съд за хляб с незалепващо покритие Брой свалящи се съдове за хляб: 2 Размер на хляба: 2 Избор на размер на хляба: 1,000 – 1,400 g Брой запаметени програми: 12 Програма за набухване на тесто Осветен контролен прозорец Функция за поддържане на топлината Печене след изключване на уреда Отложен старт Автоматично набухване на тесто Мерителна купа

В

Автор: Промо оферти

За всеки търсач на промоции. На едно място събираме всички Оферти, Промоции , Брошури. Ежедневно проверяваме за примамливи предложения и намаления, които публикуваме на нашия сайт. Покажи всички публикации от Промо оферти