Какво знаем за предстоящия сериал на Netflix – The Witcher

2
210
Добави коментар
pokerbox
pokerbox

Дати, каст и любопитни подробности
 

Вещерът идва в стрийминг платформата Netflix като телевизионна драма от осем епизода в края на 2019 г., с участието на Хенри Кавил като Гералт, а снимките вече са започнали. Най-накрая видяхме Кавил в костюм като Джералт, а реакцията беше … смесена. Актьорският състав също е бил обявен, включително кой ще изиграе Ciri и Yennefer. Въпросните актриси са Аня Чалотра и Фрея Алън. 

Сериите на Netflix ще се базират на полския автор Анджей Сапковски. Ако сте били любопитни за достоверността на шоуто, трябва да знаете, че Сапковски работи върху по сериала на Netflix като творчески консултант. 

Развълнуван съм от факта, че Netflix ще адаптират моите истории и ще направят сериала, а още повече се радвам, че компанията ще остане вярна на оригиналните истории. Прекарах повече от 30 години от живота си, за да напиша въпросните истории, добава писателят. Вдъхновен съм и съм развълнуван, защото това е усилие, което положихме заедно, с компанията и целия екип с цел да вдъхнем живот на героите. 

Вече е потвървено, че сериите на Netflix ще стартират в някой от последните три месеца на 2019г. Това са добри новини, тъш като в социалното пространство се спрягаше и 2020г. като възможна година за премиерата. 

Вече знаете и кой е актьорът в главната роля. Много интересен избор от страна на екипа, и освен това избор, който предизвика бурни реакции, но скоро ще разберем, дали е бил правилен. 

Get your first look at Henry Cavill in The Witcher! pic.twitter.com/1O2eWS1MkP
— Netflix US (@netflix) October 31, 2018

Коментари предизвика и костюма на героя, но няма да навлизам в подробности относно него. 

Снимките на сериала започнаха в Будапеща преди известно време. Ето и малко снимки от снимачната площадка и някои от декорите. 

Hanging with some old friends on set today… #Witcher pic.twitter.com/p7xFRJdTJs
— Lauren S. Hissrich (@LHissrich) November 27, 2018

Night shoot kinda day. #Witcher pic.twitter.com/v1ysFii5eO
— Lauren S. Hissrich (@LHissrich) December 13, 2018

На сайта на Netflix излезе и синопсис на сериала, за хората, които тайно обичат спойлерите! Героят, най-общо казано ще се бори да открие своето място в свят, където хората често са по-опасни от чудовища. Очакваме The Witcher с нетърпение и както обикновено ще ви държим в течение за по-интересни новини!

Източници: Netflix, PCGamer