На фитнес с Маги Бадер в Pulse Fitness & Spa Platinium

5
470
Добави коментар
PulseFit
PulseFit

Маги Бадер е български модел и бизнес дама за която здравето е на преден план, и го доказва с визията си. Маги тренира 5-6 пъти седмично в „Pulse Fitness & Spa Platinium“ в ж.к. Хаджи Димитър, като набляга на базови упражнения и кардио тренировки. Атлетичната визия, която поддържа е 53-54 килограма при ръст 176 см.

На тренировка с Маги Бадер във фитнес и спа център „Pulse Fitness & Spa Platinium“

Маги тренира активно от три години с леки прекъсвания. Любимият й спорт е фитнес и друг не практикува! В ден първи тренира за бедра и седалищни мускули. Втори ден – гръб, трети ден – рамене и ръце. Четвърти ден – задни бедра и коремни мускули, и пети ден – активно кардио с продължение на корем. Кардиото й е всеки петък и е около 1 час, като включва ходене на висок наклон, умерено тичане и спринтове.

Целта на тренировъчния й режим е да се чувства добре, да е във форма и да не се притеснява. Диетата й от няколко години е ниско въглехидратна като набляга повече на протеиновите храни. Изключила е захар, тесто и шоколад.

Pulse Fitness & Spa PLATINUM e създаден с една единствена цел – да предоставя повече. Разположен в столичния квартал „Хаджи Димитър“, клубът се отличава със своя мащаб, разнообразие и единствената по рода си панорамна скай спа зона, от която се открива невероятна гледка към полите на Витоша и цяла София.