Бизнес финансиране и достъп до капитали

1
181
Добави коментар
eventA
eventA

На 16 май MoitePari.bg и Enterprise организират първото по рода си издание на бизнес форум Business & Finance 4.0 – Бизнес финансиране и достъп до капитали. Събитието ще представи информация за възможностите за финансиране и привличане на допълнителни средства за растеж. Ще бъдат разгледани и тенденциите с новостите в сектора. Акцент ще бъдат дискусии за Blockchain, мобилни плащания, Fintech пазар, както и мастър клас за развиване на практическите умения за ефективното управление на оборотния капитал. Изложбената част ще даде възможност за получаване на индивидуални оферти, ефективен нетуъркинг и лични дискусии.

Форумът Business & Finance 4.0 е събитие за иновативните, търсещите, можещите и успелите предприемачи. Той ще събере представители на банкови и финансови институции, доказани финансови експерти, представители на бизнеса и на различни бизнес асоциации и сдружения. Успешното управление на капиталите и свободния достъп до тях е ключов фактор за успеха на всеки бизнес. Взимането на правилните финансови решения е най-важно в управлението.

Събитието ще започне с представяне на финансовия анализ и анкета на MoitePari.bg, представени от изпълнителния директор на компанията Деян Василев. Лектори в програмата ще са още Христо Стоянов – Европейски инвестиционен фонд, Райна Миткова Тодорова – управляващ директор на EOS България и председател на Асоциацията на колекторските агенции, Гергана Стоичкова – директор на Българска Финтех асоциация.

Финансовият портал MoitePari.bg и списание ENTERPRISE са водещи медии в сферите на бизнеса и финансите, с дългогодишен опит в организирането на успешни събития, насочени към малък и среден бизнес. Медиите са обединени в мисията си да помагат на малки и средни компании да взимат информирани финансови решения и да постигат високи резултати.