Детски и бебешки модни дрехи от Англия

1
212
Добави коментар

Абубу е онлайн магазин за детски дрехи и бебешки дрешки от Англия, в който ще намерите богато разнообразие от детски и бебешки дрешки на английските марки Babaluno, Minoti, Funky Diva, Respect, Soul and Glory ( Soul & Glory), както и дрешки от отминали колекции на други английски марки, като Mothercare, Next, BHS, Marks&Spencer и други.

Също детските дрехи на утвърдените белгийските марки E-bound, Emoi, и Tricky Tracks, както и някои модели на немската марка Blue Seven. Абубу е официален партньор и на Dirkje– Холандия, производител на едни от най-пъстрите и красиви детски и бебешки дрешки.

Разгледай

В колекция им ще намерите бебешки – блузки, панталони, суитчери и якенца за пролетта, зимни якета, топли бебешки космонавти, разбира се и практични бодита, гащеризончета, дънки, потничета, даже и детски бански, комплекти от няколко части. Помислили са и за модерни бебешки дрешки – бебешки ризи, рокли, роклички за кръщене и други официални бебешки дрешки.

За перфектен завършек на впечатляваща модна визия на вашето бебе предлагат и различни аксесоари, като буйки, чорапки, завивки и луксозни бебешки одеала. Всички детски дрехи са красиви, модерни, практични и на достъпна цена за бебета от 0 до + 8 години

и едно специално предложение от

бебешки дрехи на серии, от които сами можете да формирате комплект за изписване на вашето бебе.