Pulse Fitness&Spa с комплимент към всички абитуриенти

4
457
Добави коментар
PulseFit
PulseFit

Абитуриентският бал е празненство, което се случва веднъж в живота на всеки ученик. И тогава всеки желае да бъде в най-добрата си форма. Това е незабравим ден, изпълнен с вълнение, спомен, който остава завинаги. Всеки иска балът му да бъде специален. Днес абитуриентските балове не са като преди. Днес те се доближават много повече до филмовия фестивал в Кан и всеки абитуриент се чувства като истинска филмова звезда.

На този ден се обличат скъпи бляскави тоалети, правят се невероятни прически и се карат луксозни лимузини. До тук всичко звучи добре! Но как е формата ви? Ако все още не се чувствате във форма за бала, сега е моментът да се възползвате от комплимента към всеки абитуриент.

Безплатен 20-дневен фитнес комплимент за всеки абитуриент

Ние от Pulse Fitness&Spa искаме да дадем своя принос, за да може на бала си повече абитуриенти да се чувстват добре както в дрехите си, така и в тялото си.

За период от 20 дни, абитуриентите ще имат възможността да посещават клуб от веригата „Pulse Fitness&Spa” по свой избор, като всички услуги на избрания обект ще бъдат на тяхно разположение, за да вземат максималното от своя престой и да трансформират своето тяло за бляскавата бална нощ. На разположение на гимназистите ще бъде уникален пакет от услуги, който няма еквивалент!

Дванадесетокласниците ще имат възможността в рамките на 20 дни:

да релаксират в спа зоната на клуба; да повишат своя тонус по време на групово занимание по избор; да тренират в силовата зона на фитнеса с личен треньор; да се възползват от персонален хранителен режим, съставен специално за техните нужди и/или да придобият желания тен, възползвайки се от солариум.

Всичко това ще бъде на тяхно разположение абсолютно безплатно след представяне на ученическа карта на рецепция на избран от веригата клуб:

Pulse Fitness DOWNTOWN, гр. София, ул. „Света София” 8; Pulse Fitness & Spa BULGARIA, гр. София, бул. България 132; Pulse Fitness DELUXE, гр. София, пл. „Народно събрание” 12; Pulse Fitness & Spa PLATINUM, гр. София, ул. „Резбарска” 47; Pulse Fitness & Spa WEST PARK, гр. София, бул. „Петър Дертлиев” 60; Pulse Fitness & Spa PLOVDIV, гр. Пловдив, ул. „Цанко Дюстабанов” 63.

За повече информация – тел. 0700 44 044

Радваме се, че можем да дадем своя принос за повече усмивки и емоции в балната нощ. Очакваме с нетърпение абитуриентите в клубовете ни, където ще направим всичко нужно да им помогнем да променят както визията, така и начинът си на живот към по-добро.