5 причини да включим основата за грим в разкрасяването си

1
242
Добави коментар
seoslav
seoslav

Тези дневни ритуали за всяка дама не могат да минат без основата за грим 

Добрата основа за макиажа винаги гарантира перфектни резултати. Нанасяте за няколко минути, а се радвате на добрия външен вид цял ден. Подготовката на кожата е главна стъпка към перфектното излъчване. Не го пропускайте. Красотата си заслужава усилието. 

Ето няколко причини, които ще ви убедят в ползата от употребата на основа за грим: 

Прикриване на разширени пори и фини линии

Добрата основа не само ще замаскира нежеланите недостатъци по кожата, а може дългосрочно да повлияе подобрения й вид. Представете си как ще стои фон дьо тенът или пудрата върху перфектно гладкото, меко лице. Вече се изкушавате, нали?! Това е главна предпоставка за безупречен макиаж. След овлажняващия крем, основата е задължителна, ако се стремите към съвършенство. 

Повишаване на трайността на грима

Ставате сутрин и отделяте около 20 минути от така безценното време, за да положите старателно макиаж. Но до обяд резултатът е помрачен. Ето го и спасението! Основата за грим не само ще подготви кожата за последващи стъпки, а ще удължи трайността и добрия вид на грима. Той ще изглежда свеж и открояващ се дори след осем часов работен ден. 

Матиране

Дори и нормалната кожа изложена на външните обстоятелства с напредване на деня показва признаци на лъщене. Този ефект, който се появява най-често в Т-зоната, не е особено приятен. Основата ще се справи и с това. Матиращите компоненти ще осигурят копринена и гладка текстура за дълго време. Ако вашата кожа по начало е склонна към омазняване, задължително трябва да опитате благотворния ефект на този продукт. Свежият вид е гарантиран за дълго. 

Озарен вид

С озаряваща база за грим ще постигнете свежест и хидратация с лекота. Въздушната формула няма да утежни цялостния вид, тя позволява на кожата да диша и осигурява идеално гладко покритие със сияен ефект. Регенериращите свойства и антиоксидантите ще окажат благотворно въздействие в дълбочина и ще коригират несъвършенствата. От вас зависи дали ще я използвате самостоятелно или ще продължите с нанасяне на фон дьо-тен. 

Антиейдж ефект

Много от основите за грим не само прикриват бръчките, а се борят с тяхната поява. Антиейдж съставките забавят процеса на стареене, подобряват еластичността и естествения сияен вид на кожата. Редица основи ще ви поглезят и със слънцезащитен фактор – за максимален ефект и удовлетворение. 

Не се лишавайте от многобройните преимущества, които ще ви предложи този безценен продукт. С едно движение получавате безброй ползи, на които да се насладите. Цялостната грижа за кожата не е за пренебрегване, но ефектът от основата ще допълни останалите усилия в стремежа към неувяхваща красота и съвършена кожа във всяка възраст. 

 

Специално за вас дами, качествени и достъпни основи за грим от магазин За човека.

Оценете новината: 0/5