Спечелете семейно приключение и домакински аксесоари от Coca-Cola

1
267
Добави коментар

„Участващи опаковки“ са бутилки Coca-Cola, Coca-Cola Без Захар, Fanta Портокал, Fanta Лимон, Fanta Тропик, Fanta Меднес и Sprite в опаковки от 1.5L с промоционални етикети и промоционални златни капачки.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните: 1. Брандирана бамбукова купа с дървени прибори – 1666 бр. 2. Комплект дървена мелница за пипер и солница – 1372 бр. 3. Брандирана дървена дъска за рязане – 1862 бр. 4. Семейно приключение – 5 бр. – голяма награда. Наградата по т. 7.1.4. е с пазарна стойност над 100 лв. Приемайки награди с пазарна стойност над 100 лева, печелившите се считат за уведомени, че по смисъла на чл.65, ал. 7 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ) и всички свързани условия в същия закон, Организаторът има задължението да декларира спечелената награда пред Национална агенция по приходите за съответния период, както и да заплати същата.

В деня на реалното получаване на наградата, печелившият подписва протокол/декларация, съдържащ/а пълната информация относно самоличността му (име, адрес, телефонен номер и ЕГН) и удостоверяващ/а, че наградата му е връчена от Организатора или представител на Организатора. За да получи наградата, печелившият трябва заедно с протокола, да представи личната карта за сверяване на самоличността, като последната веднага му се връща. Тези данни ще бъдат използвани само и единствено с цел, както следва: за идентифициране на участника при изпращането или предоставянето на спечелената от него награда в промоцията и във връзка с това информация за спечелилите ще бъде представена на куриерска фирма Ин Тайм ООД. Организаторът съхранява данните за срока, изискуем от българското законодателство.