ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

1
209
Добави коментар

Идея, съдържание и Анализ

Всичко започва с вашата идея. Преди да започнем всичко, първо трябва старателно да обсъдим в каква сфера е насочен вашия бизнес, за да можем да направим анализ на конкуренцията и според нея да направим изработка на съдържанието на вашия онлайн магазин. По възможност, трябва да ни осигурите информация (текстове, снимки). Следва да оптимизираме съдържанието … Съгласно вас можем да извършим някои леки промени по съдържанието, които ще подобрят вашата SEO оптимизация и повишаване на ранка на вашия онлайн магазин в Google.

Процес на изработка на Онлайн магазина

След като обсъдим идеята на сайта идва момента, в който ние ще го създадем. Ще обсъдим дизайна на вашия Онлайн Магазин, картинки, менюта, подстраници и други .. Вие ще имате възможността да тествате, да виждате какво се случва и да искажете мнение или предложение, ако нещо не ви допада, за да предприемем съответните мерки. Комуникацията е наша политика и е изключително важна за нас, за да останете доволни от нашите услуги. Ние обръщаме специално внимание на всеки един наш клиент!ю

Финализиране на изработка на Онлайн магазин

След като сме готови с пълната изработка на вашия Онлайн магазин и всичко е станало както желаете е време да регистрираме вашия домейн,

като това ще стане след като извършите съответно заплащане за изработката на сайта.

Нещо важно което трябва да знаете! *Хостинга и домейна са безплатни за 1та година. След изтичане на първата година трябва да заплатите вашия хостинг и домейн, за да може да продължи да функционира вашия сайт. Цената за подновяване е 70 лева. Сайта ви е качен на наш хостинг. При поискване ще получите FTP Достъп до него. Включена безплатна поддръжка за първите 2 месеца.

Ще мога ли да правя промени по сайта?

ДА! Благодарение на улеснения админ панел, можете да добавяте страници, публикации и да редактирате съдържанието на сайта ви по ваш вкус.