Аякс – Тотнъм прогноза (08.05.2019 г.)

3
192
Добави коментар
sapa84
sapa84

Време е да спрем да наричаме Аякс изненадващия аутсайдер, достигнал полуфиналите, и да отдадем на този страхотен отбор нужното уважение, което той заслужава.

Да направиш нещо веднъж може да бъде късмет. Да го направиш два пъти – голям късмет. Но когато вече го направиш три пъти подред не може да се отдава всичко на късмета.

Спърс направиха всичко по силите си да вземат предимство на новия си стадион в първия мач, но “Евреите“ си тръгнаха от Лондон с победа и с гол на чужд терен.

Сега Тотнъм трябва да изчакат цяла планина срещу младия състав на холандския отбор, който току-що спечели купата на своята страна с победа с 4:0 на финала. “Божиите синове“ са способни на требъл и от такъв сензационен завършек на сезона ги делят само четири победи – две в Шампионска лига и две в Ередивизи.

Докато “Шпорите“ могат да намерят утеха във факта, че достигнаха много по далеч от очакваното с появяването си на полуфиналната фаза на престижната надпревара, отстранявайки по пътя местния доминант Манчестър Сити, те трябва да приемат факта, че пътешествието им най-вероятно ще приключи в Ниската земя.