Нова серия Маси със Столове от Масив

1
272
Добави коментар

Нова серия Маси със Столове от Масив

Мебелите от масив са символ на класика, елегантност и здравина. Те са предпочитания избор на много български семейства. Едновременно традиционни и класически, могат да се съчетаят с различни модели холово и трапезарно обзавеждане.

 

Затова Мебели Богдан предлага на своите клиенти нови серии маси със столове към тях. Те се отличават с красивите си форми и елегантна визия. Крачетата им са изработени в класически стил. Здрави и издържливи, могат да бъдат ползвани с години, без да се повредят. Поръчката в един и същи стил и подхождащи си цветове ще придаде на вашата стая уют и усещане за комфорт.

 

Овалните трапезни маси нямат опасни остри ръбове и това ги прави отличен избор за семейства с малки деца.

 

Някои модели от трапезните маси са с разтегателна функция. Те лесно се разпъват и около тях могат да седнат и повече гости. В същото време не заемат излишно място в ежедневието. Те биват два вида – с разтегателен механизъм, или с допълнителен плот. Мебели Богдан предлага и сгъваеми маси тип Пакет.

 

За всяка маса има и подходящи модели столове. Повечето столове се предлагат в два варианта – с дървена или тапицирана седалка. Можете да изберете и цвят на дамаската, какъвто ви допада. Еко-кожата също е отличен вариант, тя се почиства и поддържа много лесно.

 

Много е важно да се съобразите с размерите и фомата на стаята, в която ще се разлолагат масата и столовете към нея.