В ЦСКА оптимисти за утрешния мач с „Лудогорец“ :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

1
153
Добави коментар

Треньорското трио в ЦСКА – треньорът Добромир Митов и консултантите му Люпко Петрович и Димитър Пенев, са оптимисти преди дербито от 7-ия кръг на плейофите на Първа професионална лига срещу „Лудогорец“. Мачът ще се изиграе в събота (11 май) в София.

Срещата е от критично значение за класирането в първенството и определянето на шампиона. „Лудогорец“ е лидер със 71 точки, докато „червените“ са с 68. ЦСКА трябва да победи с 2 или повече гола, за да оглави подреждането.

„Това е най-важният ни мач. Този срещу Лудогорец. Готови сме за него и искаме победата!“, заяви Митов, който наследи на поста подалия оставка Любослав Пенев.

„Какво има да се говори за този мач, ще е труден. Имаме 4-5 играчи, които не са тренирали напълно след мача с „Черно море“. „Лудогорец“ е седем пъти шампион на България, време ще дойде да ги бием, дали ще е в събота, дали ще е след година, дали ще е след пет… Ще дойде. Четири кръга преди края ЦСКА има шанс да е шампион, това не в било скоро. „Лудогорец“ винаги имаше титлата 5-6-7 кръга преди края. Ако спечелим сега, после още три победи и печелим титлата. Това е крачка напред, а не назад. Успех е единствено като се спечели титлата“, заяви Люпко Петрович.

„Всеки ще иска да спечели един такъв мач и да се даде 100% заявка ЦСКА да стане шампион. Предимството ни е в домакинството. Желанието ни ще е по-голямо за победа от това на „Лудогорец“. Дано да имаме късмет. Аз не приемам, че ЦСКА има проблем да играе пред пълен стадион. Едно домакинство винаги е предимство. Познаваме терена, нашата публика. Имаме качество, имаме наказани и с травми, но пак казвам, че имаме качества. Задължени сме да вземем този мач”, заяви почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев.