Бионсе винаги със стил, дори когато се крие от папараци

1
292
Добави коментар
svetla58
svetla58

В петък вечерта, Бионсе, заедно със съпруга си Джей-З, присъстваха на мач в плейофите на НБА в Хюстън, Тексас. (Войните на “Голдън Стейт” срещу “Хюстън Рокетс”, “Войните” спечелиха.) Някога модният артист, певицата остави спортната си фланелка у дома в полза на по-дръзкия поглед: състезателен костюм. И тя избра стил от хладен парижки лейбъл, за да го направи. Говорете за шик!

Дрехата, която прилепваше към тялото, беше от Marine Serre и бе покрита с отличително лого на полумесето на марката (в него бяха включени и гениални вградени ръкавици). Привлекателният отпечатък се оказва, че е свързан с известни личности – Кендъл Дженър носеше ръкавиците на Серре в Coachella миналия месец.

За да възпроизведе графичния си костюм, Beyoncé се облегна на футуристична атмосфера. Тя го сдвои с черно патентно палто – слънчеви очила от 90-те години, и изящни пети на глезена, които едва се виждаха върху отпечатъка, но все пак удължиха краката. Междувременно в чантата с форма на глобус, също от Сер, имаше надпис „Хардкор Кутюр“; това е заглавието на най-новата пролетна колекция на дизайнера, но също така отлично описва външния вид на Beyoncé.