Марката часовници Tudor използва Дейвид Бекъм за новата си дръзка рекламна кампания

3
253
Добави коментар

Марката часовници Tudor използва Дейвид Бекъм за новата си дръзка рекламна кампания

Часовникарската династия Tudor приветства нов принц и стартира новата си Born to Dare (от англ. роден да се осмелява) кампания и не кой да е, а самият Дейвид Бекъм е посланикът в нея. Брандът часовници Tudor е включил в отбора си английския футболист и мегазвезда Дейвид Бекъм за посланик на кампанията „Роден да се осмелява“. Накратко, посланието е свързано с продължителната отдаденост на Tudor да произвежда солидни часовници за безстрашни мъже, които всеки ден „преоткриват себе си“. Кой може да пасне по-добре от Дейвид Бекъм? Той е човек, чиято упоритост се е доказала на футболното игрище и чиито добър външен вид и внушителна физика продължават да му отварят врати, дори след пенсионирането му от футболната кариера.

Жива легенда Награден с 19 големи трофея по време на своята 20-годишна футболна кариера, популяризиран от Пеле в списъка на ФИФА 100 на най-големите живи играчи в света, въведен в Залата на славата на английския футбол през 2008 г., награден с Ордена на Британската империя (OBE) от самата кралица Елизабет II, женен за бившата поп-звезда и модно гуру Виктория Бекъм, посланик с магнитута на Дейвид Бекъм е печеливша карта за всяка марка. Достатъчно зрял, за да не създава скандали, но опустошително привлекателен, 44-годишният британец винаги е претендент за наградата Най-секси мъж на годината.

Роден да се осмелява Описана от марката като манифест, кампанията на Tudor “Born to Dare” се въплъщава от смели индивиди като Дейвид Бекъм, чийто стремеж и упоритост са превърнали детските му мечти в реалност. Един от най-известните и успешни футболисти, Дейвид Бекъм е „един от най-трудолюбивите играчи в историята на футбола“, както се казва в прессъобщението. „Никога не е приемал нищо за даденост, дори когато е бил контузен или зает от друг отбор, той тренира по-усърдно от повечето. Като играч, той се преоткриваше в всяка игра. “ Модна икона

Не само, че напълно заслужената футболна слава на Бекъм се вписва добре в посланието на марката мъжки часовници Tudor, но и не може да се отрече, че той е една от водещите модни икони днес, която придава усещането за лошо момче на множество марки. Кой може да забрави снимките на Бекъм и Виктория за Emporio Armani? Появявайки се на корица след корица на мъжките списания, Дейвид Бекъм винаги носи елегантно облекло и предпочита прилепнали дизайнерски костюми, за да подчертае стегната си фигура. “Англичаните оценяват хубав мъжки костюм и хубав мъжки часовник. Те наистина вървят много добре заедно”, съобщава той в прессъобщението. Въпреки че героят му не носеше часовник във филма на Гай Ричи Кинг Артур: Легенда за меча, Бекъм има хамелеонска способност да се превъплъщава, а на всичкото отгоре, има и голямо сърце и е дългогодишен и активен посланик на добра воля на УНИЦЕФ. Единственият път е напред Въпреки че обширният манифест може да е по-скоро мотивационен инструмент за хората, работещи в Tudor, отколкото за широката аудитория, той засяга някои ключови характеристики на идентичността на марката, които са циментирани от Ханс Уилсдорф, когато основава Tudor през 1946 г. Роден в сянката на своя знаменит по-голям брат Rolex и замислен да достави точността и стабилността на Rolex на по-атрактивна цена, Tudor Watch Co. преодоля раздялата и тревожността на идентичността си, за да изгради отличителна индивидуалност през годините. Днес царството на Tudor е населено със солидни мъжки часовници, предназначени за съвременния авантюрист с достъпни цени и нотка старинен стил. Часовници за гмуркане като Pelagos – водоустойчиви до 500 метра – или изключително популярния часовник Heritage Black Bay, както и новия Heritage Black Bay Chrono, са само някои от звездните парчета на марката. Изминавайки още една стъпка по-далеч, Tudor произвежда собствен COSC хронометър с автоматичен механизъм за модела North Flag през 2015 г. Пътят е само напред.

Автор: Мегамол за часовници Chasovnici-bg.com

Google