Левски – ЦСКА прогноза (21.05.2019 г.)

3
213
Добави коментар
sapa84
sapa84

Въпреки че през седмицата собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че другите отбори в първенството не могат да ги достигнат, въпреки че “Орлите“ вървят назад, в момента ЦСКА са на само една точка в класирането зад седемкратния шампион и още днес може да превземе върха в класирането при успех във Вечното дерби срещу Левски и при нов провал на Лудогорец, което няма да бъде много учудващо с оглед серията на “Орлите“ от 4 поредни мача без победа.

Всичко това прави дербито с Левски особено важно за “Червените“. Те също допуснаха поредица от грешни стъпки и формата им е на приливи и отливи през целия сезон, но в последните три кръга регистрираха две победи над Берое и Черно море като гости и едно равенство с Лудогорец в София, а това определено са добри резултати.

В Левски също не са развяли бялото знаме преди последните кръгове. Освен желанието да прецакат вечния си съперник, те ще имат и мотивацията от това да се приближат на три точки зад ЦСКА и по този начин да си отворят вратите към втората позиция при благоприятно стечение на двубоите в последния кръг – успех за тях срещу Берое и поражение на ЦСКА от Ботев.