Етикети на рола с топъл печат

2
199
Добави коментар
maznio007
maznio007

Етикетите на рола са подходящ продукт за брандиране на бутилки, буркани, флакони и мн. др. Произвеждат се на размер според желанието на клиента и се доставят под формата на рола. Показваме ви един пример със самозалепващи етикети на рола, използвани за етикетиране на домашно произведен пчелен мед. Специфичното при тези етикети е ефектният печат.

Златистият ефект на отпечатаното лого е в унисон с предлагания пчелен продукт, освен това и етикетите са привлекателни и могат да приковат лесно погледа на клиента. Златният отпечатък може да бъде заместен със сребърен или друг фиксиран по каталог цвят.

Удобство при етикетите на рола е, че могат да се апликират ръчно или с апликатор върху бутилката или буркана както е в случая.

Етикети на рола с този ефект (ефектът се нарича топъл или голд печат) можете да отпечатате с няколко различни технологии, по-често изискващи поръчка на голямо количество, от което клиентът често няма нужда. В конкретния случай за отпечатването на етикетите е използван дигитален печат с настолен етикетен принтер, на който можете да отпечатате само необходимото ви количество.

Полезно:

Какво е голд (топъл печат)?

Печатни технологии използвани при производството на самозалепващи етикети на рола са: флексопечат, дигитален печат.

Фирми предлагащи етикетни принтери.

Вижте още фирми предлагащи дигитален печат на самозалепващи етикети.

Бюджетно решение за печат на етикети с топъл печат вижте тук.