Модерни прически за лятото

1
193
Добави коментар
svetla58
svetla58

Истинското лято дойде, а през лятото всеки иска да експериментира малко и да изпробва модните образи на себе си. Необичайни аксесоари, поли с необичайна дължина и ярки, наситени цветове – всичко това може безопасно да се опита през лятото.

Плажни къдрици
Плажните къдрици може би са най-лятната прическа. Минимумът на усилието е максимум на красотата, защото специален стил и един милион специални гребена не са необходими. За да изглежда косата естествена, купи специален спрей за текстуриране, напръскайте го на влажна или суха коса и с пръсти потъркайте къдриците. Ефектът на спрея ще ви изненада и зарадва.

Висока опашка
Високата опашка (подобно на Ариана Гранде) също се смята за много проста прическа, която лесно се повтаря. В допълнение, тази прическа за лятото е идеална за тези, които имат дълга коса, тъй като чрез събиране на висока опашка сте спасени от топлината. Не се страхувайте да отворите лицето си и да сложите малък маркер върху скулите – ще блестите като истинска звезда.

Плитки
Ако обикновените плитки ви напомнят за 6-ти клас – време е да се научите как да тъкат необичайно. Колоната е толкова проста в техниката, колкото обикновените пигтейли, но изглежда много по-впечатляващо. Можете да съберете косата на гърба на главата в колос и да оставите малко коса за опашката. Тази прическа за лятото ще бъде най-удобна и стилна през този сезон.

Обемни фиби
Ако винаги си закъсняваш – просто добави акцентна прическа на косата си. Обемните аксесоари за коса отдавна са обичани от всички блогъри, което означава, че тази лятна прическа е тенденцията от 2019 година.