Съвети за Вашия Ремонт

1
195
Добави коментар
vashiatehnik
vashiatehnik

Съвети за Вашия Ремонт

Какви видове специфични проекти за дома и офиса правим във Варна и региона? Радваме се, че попитахте! Ето няколко примера, за да ви дадем идея (този списък е примерен и в никакъв случай не е изчерпателен):

Работа по реновиране на цялата къща

Ако се местите в нов дом, бихте искали да направите надстройка или да преустроите вашия недвижим имот, преди да го продадете, *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* ще се заеме с това. Ние ще работим по Вашите планове и ще постигнем визията и качеството, за които винаги сте си мечтали. Къщата Ви ще изглежда нова, ще бъде много по-удобна за живеене и ще има значително по-висока стойност.

 Частични ремонти

 Когато планувате частични ремонти – на кухня, баня, покрив или други части от Вашия дом, *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* ще Ви помогне да изберете оптимално решение, а изпълнението ще бъде БЪРЗО, КАЧЕСТВЕНО, ЧИСТО.

Допълнения, разширения и надстройки

Разширяването или преграждането на помещения е доста сложна работа и със сигурност трябва да се доверите на професионалист. Реконструкцията на покриви, тавански и избени помещения изисква прецизно проектиране. Ако планувате такъв тип ремонт *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* ще се справи безупречно със задачата.

Външни подобрения на сграда

Често ремонтът включва нова фасада, нов покрив, нови външни прозорци, врати и всичко, за което се сетите по външните подобрения. *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* ще монтира или подмени улуци и водосточни тръби, ще боядиса външната част или ще постави алуминиева облицовка. Ние можем да подобрим визията на Вашия дом.

Подобрения на открити пространства

Изграждане на нова ограда, аранжиране на растителност, първоначално озеленяване, нова беседка, зимна градина или вътрешен двор, ние от *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК*  сме квалифицирани в подобряването на открити пространства.

Преустройства/подобрения на тавански и сутеренни етажи

Ние ще изолираме вашия таван, сутерен или целия ви дом. Ще поставим нова вентилация и ОВК система. Ще инсталираме соларни панели на тавана. А ако искате да превърнете таванското помещение, мазето или гаража в пространство за живеене, *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* ще се справи с предизвикателството.

Ремонт на кухни

Обновяването на старата кухня, за да стане като нова е изключително търсена услуга. *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* ще монтира нови шкафове, ще постави нов плот, плочки или винилови кухненски подови настилки, ще инсталира по-модерни кухненски уреди, ще направи Вашата кухня просторна. Можете да разчитате на нас за всякакви подобрения, които ще Ви осигурят комфорт и удобство.

Ремонт на баня

Баните са сравнително малки помещения, но с много възможности за подобрения в тях.  Това е една от най-търсените услуги, тъй като при непрекъсната експлоатация баните се амортизират сравнително бързо.  Ние ще Ви консултираме относно варианти за дизайн и материали и ще Ви помогнем да вземете най-практичното и стилно решение.

Спалня

Нуждаете се от нова и подобрена спалня? Може би Ви трябва нов луксозен гардероб или просто ламинат, килим, боядисване, врати или прозорци? *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК*  знае как да превърне всяка спалня в едно наистина завършено и удобно пространство, в което ще обичате да прекарвате време на почивка и покой.

Всекидневна/трапезария

За семеен комфорт, ежедневно хранене или забавление на гостите са необходими напълно завършени и привлекателни хол и трапезария. *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* има богат опит в модернизирането на всяка стая в дома. Ние можем да ви дадем идеи за това, как да подобрите вашата всекидневна или трапезария.

Малки общи пространства

Ако искате да обновите коридора си, да изградите стълби към тавана, мазето, да превърнете гаража в зона за забавление , бар, спалня, пространството под стълбата ви да е гардероб или стая за багаж *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* ще се справи безупречно с предизвикателството.

Повишаване на енергийната ефективност

Основно предизвикателство за всеки дом! Как да намалим сметките си за електроенергия с грижа за околната среда, разбира се?!

*ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* ще оцени сегашното ниво на енергийна ефективност на Вашия дом и ще Ви препоръча подобрения. Ще поставим нова изолация или ще подобрим сегашната съществуваща на тавана, мазето, гаража или друго пространство. Ще реновираме вентилационните системи, ще инсталираме нови, ще монтираме Соларна система, ще поставим енергийно ефективни врати и прозорци…

Също така можем да Ви помогнем да се възползвате от всички приложими правителствени стимули, които ще Ви спестят още повече пари след „енергийната надстройка“.

Финансиране на вашия проект

Може би най-важната част. *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* предлага на своите клиенти гъвкави и удобни схеми за финансиране. От нас ще получите съдействие и протекции при банково кредитиране, изгодни лизингови условия и др.

Свържете се с нас на 0897861582, за да започнем!

Ще получите безплатна консултация и оферта в най-кратък срок!

Изпратете ни планове за дизайн (ако имате такива) на E-mail адрес [email protected]!

Използвайте нашата онлайн форма за контакт и ще получите отговор на всички въпроси, които Ви вълнуват!

*ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК*