Какво е SARMS? | Всичко за Ibutamoren MK-677

1
462
Добави коментар
vivi805
vivi805

Sarm е продукт, с който можете безопасно да придобиете чиста мускулна маса и да изгорите излишнимазнини, без анаболен ефект. Тези продукти идват директно от САЩ и продължават да добиват популярност и в България.SARMS са уникални с това, че стимулират рецептори в нашето тяло, които са отговорни за производството на растежен хормон и андроген тестостерон, без да нарушават тяхната нормална, здравословна функционалност, предизвиквайки умерен анаболен ефект.

SARMS стимулира растежа на мускулите и подобрява процеса на изгаряне на мазнините по време на интензивно обучение. В същото време, страничните ефекти са напълно отсъстващи, тъй като всички компоненти на спортната добавка са естествени и напълно безопасни. В допълнение, стимулаторът се използва активно в PCT, за възстановяване на тялото след инвалидизиращ курс на ACC. SARM помага за възстановяване на чувствителността на рецепторите и производството на неговите собствени хормони, както и позволява да се спести по-голямата част от придобитата маса.

ибутаморен

Добавките са подходящи за всяка категория спортисти и хора от различни възрастови групи. Те могат да се приемат почти постоянно, буквално като витамини. SARM върви добре с бустери на тестостерон и хормон на растежа. Новото поколение лекарство вече се предлага в магазина за фитнес хранене, купува се в момента и стъпва над границите на способностите на тялото ви.

Ползи от SARMs

Предимства на SARMs спрямо други лекарства:

Няма странични ефекти;
Не инхибира производството на ендогенен тестостерон;
Не уврежда черния дроб;
Не задържа вода под кожата;
Не увеличава налягането;
Не потискайте психиката.

Един от най-добрите сармс е ибутаморен. Той  стимулира по естествен път хипофизната жлеза на организма да произвежда повече хормон на растежа (HGH) без   каквито и да са странични ефекти. Изследвания сочат, че MK-677 подобрява физическото състояние, помага за повишаваето на мускулната маса при тренировки, изгаря телесните мазнини и подобрява метаболизма и енергийните му нива. При по-продължителна употреба има подмладяващ ефект, регенерира клетките, премахва бръчките и прави кожата по гладка.

Досататъчно е да си купите SARMS от доказан дистрибутор за България, и да го приемате поне 2 месеца, за да постигнете нужния резултат,като спазвате точно приема му.