Комбинация Ibutamoren + Ligandrol

1
375
Добави коментар
vivi805
vivi805

 

Да поговорим за комбинацията Sarms Ibutamoren и Ligandrol
 Те се използват в тренировъчни циклим насочени към повишаване на мускулната маса и сила. Другата цел е укрепването на опорно-двигателния апарат. Приемат на двата сармса увеличава издръжливостта на сухожилията, по време на тренировка.Комбинацията от Ligandrol + Ibutamoren помага да се избегне болката в ставите и намалява риска от нараняване.Предимството на курса Ligandrol + Ibutamoren е силата и теглото без стероиди, здравна безопасност в комбинация с висока ефективност.

Най-важното, което трябва да знаете, че придобитата мускулна маса по време на приема на Ligandrol+Ibutamoren ще се запази.

Какво е предимството, ако комбинирате Ligandrol + Ibutamoren?

Първо, изполвате два Sarms , които са в чудесна хармония при употреба с физически натоварвания. Те ще активират анаболните резерви в тялото, действайки върху две основни посоки, без да се конкурират по между си, а спомагат само а крайния резултат, който е ускоряване и покачване на мускулна маса и силата.

Във връзка с готовия курс лигандрол+ ибутаморен, механизмът на действие е както следва.
Лигандрол, селективен андрогенен рецепторен модулатор, „включва“ рецептори на тестостерон в мускулната и мастната тъкан.
Ibutamoren засяга рецептори в хипофизата и хипоталамуса. Активирането им увеличава производството на хормонален растеж, който, наред с тестостерона, е ключов хормон на бодибилдинга и силовите спортове (вдигане на тежести, пауърлифтинг).

 

Най-добрите курсове за увеличаване на теглото включват механизми за синтез на контрактилни протеини и мускулен гликоген при пълен капацитет. Комбинираният нестероиден курс Ligandrol + Ibutamoren осигурява натрупване на суха маса, увеличаване на енергийните резерви в мускулите, увеличаване на работното тегло и повишаване на силовата издръжливост. В същото време расте регенеративният потенциал на организма и вие се възстановявате по-бързо след усилено трениране.

ЕФЕКТИ от приема на Ibutamoren и Ligandrol

Синтезът на мускулния протеин се подобрява.
Нарастваща цялостна анаеробна издръжливост и пикова сила.
Повишава ефективността и скоростта на възстановяване на мускулите след тренировка.
Покачване и запазване на мускулна маса

Основните цели на готовия курс Ligandrol + Ibutamoren – масово нагласяване и увеличаване на силата. Ligandrol се счита за най-мощния SARMs по отношение на изграждането на мускулите, и затова този курс се използва активно и от културистите, и от представители на енергийните дисциплини (вдигане на тежести, powerlifting).