Действие и полезни свойства на Ibutamoren MK-677

1
486
Добави коментар
vivi805
vivi805

Сигурно сте чували за SARMS Ibutamoren. В западните страни той е известен като MK-677. Този сармс има най-голяма слава в кръговете на спортисти,бодибилдъри, които се занимават със силов спорт.Ибутаморен е един от най-бързодействащите сармс за покачване на мускулна маса, издръжливост, възстановява ставите, сухожилията и костите при травми, забързва процесите на топене на мазнини, прибира увиснала кожа, забързва метаболизма и процесите на стареене.

Действие на Ибутаморен

ибутаморен стимулира рецепторите на хипофизата и хипоталамуса, което води до освобождаване в кръвта на редица ензими, включително растежен хормон. Много хормони, причинени от действието на един агент, допринасят за:

    повишаване на метаболизма;
    мускулен растеж;
    уплътняване на костна тъкан.

По време на клиничните проучвания беше установено, че веществото допринася за разграждането на мастните натрупвания. Така MK-677 се предписва на хора, страдащи от проблеми с наднорменото тегло. Въпреки това, тези хапчета не могат да се считат за магически. Разрешаването на затлъстяването изисква физическа активност и диета.

В силовите спортове, ибутаморен е подходящ като помощно средство за увеличаване на теглото или като лекарство за терапия след курса след приема на анаболни стероиди. Ще бъде справедливо да се каже, че тестването на MK-677 все още не е приключило, затова скоро могат да се отворят нови свойства на ibutamoren.

Как да използвате MK-677?

Инструкции за употреба на ibutamoren са прости, но всичко зависи от това каква цел искате да постигнете.

Ако човек иска да подобри силата си по време на тренировка, тогава курсът на Ibutamoren трябва да бъде от 6 до 8 седмици. В този случай, дневната доза за спортист с тегло до 80 kg не трябва да надвишава 25 mg на ден. По-добре е да приемате лекарството на празен стомах, за предпочитане преди лягане.

Ако теглото на спортиста е повече от 80 kg, се допускат 2 капсули по 25 mg на ден, но не веднъж. Едно хапче може да се приема вечер, а друго – сутрин. Така компонентите на МК-677 имат по-добър ефект върху тялото.

Странични ефекти на ибутаморен MK-677

При Ibutamorena страничните ефекти не са остри. Въпреки това, когато прибягвате до употребата на която и да е фармация, трябва да сте наясно с възможните последствия.

    Продължителната употреба може да доведе до леко изтръпване на крайниците. Същият ефект се наблюдава и при използване на по-мощни стимуланти на растежния хормон, например видове инжектиране.
    Почти винаги има задържане на течности в тялото. За да го избегнат, спортистите използват тонизиращи и диуретични напитки.
    Апетитът се увеличава няколко пъти. Спортистите, които приемат ibutamoren, постоянно се чувстват гладни.
    В някои случаи сънят може да бъде нарушен. Въпреки това, най-често ситуацията е обратното, по време на курса Ibutamoren спя стабилно.