Как да използвате Ligandrol правилно?

1
507
Добави коментар
vivi805
vivi805

Какво е Лигандрол?

SARMS Ligandrol е създадено от фармакологични компании за лечение на мускулна атрофия и остеопороза. Той принадлежи към класа SARM лекарства, които се характеризират със селективна модулация на андрогенни рецептори. По време на тестовете върху маймуни, инструментът, чието лабораторно наименование е LGD-4033, дава положителен резултат в ускорения растеж на мускулната маса и костната тъкан.

Как да използвате Ligandrol правилно

За да разберете как да приемате Лигандрол, трябва да помните, че неговите компоненти са вещества, които стимулират тялото. По този начин, за мускулен растеж, той се приема 30 минути след хранене. След още 30 минути спортистът прави упражнения с натоварване на мускулите, за които е необходим растеж.

лигандрол

За появата на желаните резултати минималният курс на лигандрола е 6 седмици, а максималният курс е 21 седмици, като дозите варират в зависимост от теглото на спортиста и целта. Когато тренировките се провеждат нормално:

Препоръчва се дневна доза от 10 mg за хора с тегло до 80 kg; за хора с тегло до 100 kg се разрешава 15 mg вещество дневно; ако теглото на човек е повече от 100 kg, тогава дозата може да бъде 20 mg.

С повишени натоварвания и желание за постигане на резултати за кратко време, някои културисти използват до 3 мг на килограм тегло. Техните постижения са станали – 6 кг натрупана мускулна маса. Въпреки това, в този случай, периодът на употреба на лекарството не трябва да надвишава 10 седмици.

В бодибилдинга е важно не само броят на мускулите, но и тяхното качество. Поради това, спортистите дори имат такова нещо като – сушене, когато мазнината се изгаря и мускулите са ясно очертани.

Някои културисти смятат, че за изчистване е по-добре да вземете лигандрол и ибутаморен в съвкупност и, разбира се, да тренирате здраво и да се храните правилно. Това обаче е спорен въпрос, защото мненията сред културисти по този въпрос са разделени. Другата половина от културистите, които използват само „лигата“ на соло, твърдят, че тя се справя с отстраняването на мастната тъкан без никакви добавки.

Ако човек реши да комбинира приема на горепосочените лекарства, тогава той трябва да знае, че дозата на ibutamoren е същата като тази на лигандрол . Това означава, че към 1 таблетка LGD е добавена 1 таблетка ибутаморена.