Интересни факти за Ligandrol

1
448
Добави коментар
vivi805
vivi805

Ефективността на Ligandrol е доказана чрез обширни изследвания и експерименти от университетски учени в Бостън. Резултатите от диагностичните мерки и специфичните находки за лекарството и неговия ефект върху човешкото тяло бяха публикувани през 2012 г. За скептици, които бяха негативни за подобни хранителни добавки, неочаквана новина беше, че Ligandrol има висока безопасност и е достатъчно ефективен. Проучването е проведено върху мъже на възраст 21-50 години, които са използвали добавката. Резултатите показват, че лекарството намалява риска от остеопороза на костната тъкан, регенериращ ефект върху вече наличните промени. Освен това стимулира растежа на мускулната маса, дори когато човек спре да тренира и да посещава фитнес. Установено е също, че дори продължителната употреба на лекарството не предизвиква отрицателен ефект върху простатната жлеза, което не е случаят с много от неговите аналози.

лигандрол

Много лекари оставят само положителни отзиви за Ligandrol. В много редки случаи има развитие на неблагоприятни симптоми под формата на алергични реакции върху кожата (повишена сухота на епидермиса, сърбеж, хиперемия, обрив). Това се посочва от потребителите на добавката, които са забелязали развитието на подобни клинични прояви след приемане на капсули. Многобройни мнения потвърждават ефективността му, ако се приемат в комбинация с други хранителни добавки. Един от тях е Ostarin, тъй като употребата на Ligandrol сам по себе си не предизвиква никакво увеличаване на теглото, а само ригидност и бързо възстановяване на мускулите. В комбинация с Ostarin, лекарството дава различни резултати: увеличаване на масата и силата. Въпреки многото положителни отзиви има и отрицателни.

Като правило, те са свързани с намаляване на мъжкото либидо, влошаване на работата на такъв орган като черния дроб. Това се дължи на превишаването на препоръчителната доза и нарушаването на правилата за вземане на средства. Потребителите потвърждават ефективността на комплексното приемане на лигандрол и Ibutamoren. В този случай има елиминиране или намаляване на риска от мускулна хипертрофия, повишаване на теглото, ускоряване на наддаването на тегло, повишена сила и издръжливост.

Лигандрол съчетан с други sarms:

За да се премахнат мастните натрупвания. За да се постигне този ефект за кратко време, лекарството Ligandrol може да се комбинира с Andarin и Cardarin в доза от 5 mg на ден. Лигандрол сам по себе си произвежда по-малко положителни резултати при изгаряне на мазнините. За да се получи мускулна маса и да се увеличи силата. Ligandrol се използва в комбинация с всеки анаболен стероид. Дневната доза зависи от това колко добре е организирано тялото и колко е теглото. Като правило – това е 5-20 мг на ден. За увеличаване на мускулната сила, лигандролът и ibutamoren се комбинират. За да замените телесните мазнини с мускулни елементи. За тази цел се използва комбинация от Ligandrol и Cardarin, но в комбинация със сила и кардио тренировки.