Как действа Ligandrol LGD 4033?

1
445
Добави коментар
vivi805
vivi805

Лигандрол (Ligandrol, LGD 4033) е селективно андрогенен рецепторен модулатор и се смята за най-силния САРМ(SARM)! Използва се от културисти и атлети практикуващи различни спортове като главната му цел е покачване на мускулн амаса. С помощта на Лигандролможете да постигнете сходни резултати на анаболните стероиди, но без тяхните странични ефекти.

Ако искате да покачите чиста мускулна маса, и да намалите подкожните мазнини, това е точния продукт за Вас. От години лигандрол се използва в медицината за лечение на мускулна атрофия, остеопороза, рак и различни видове хронични болести.

Но как действителност действа Ligandrol?

Той действа абсолютно еднакво като останалите SARMS , активирайки андрогенните рецептори за повишване на анболната активност в мускулите и костите.

Изследвания показват, че лигандрол има пряко действие върху мускулните влакна. като по този начин НЕ засяга черния дроб имастните жлези, което го прави идеалният SARMS за покачване на мускулна маса и запазване на плътността на костната тъкан.Това означава, че Ligandrol е САРМ специфично изработен, за да таргетира само мускули и кости без да засяга други органи в тялото, за разлика от обикновенните стероиди.

Ползи от употребата на Лигандрол:

Стимулира покачването на чиста мускулна маса; Дава мигновен прилив на енергия; Спомага за намаляването на телесните мазнини; Увеличава силата; Подобрява възстановяването; Не стимулира конвертирането на естроген и дихидротестостерон; Не причинява водна задръжка.