Правилно използване и съхраняване на фон дьо тен през лятото

2
232
Добави коментар
seoslav
seoslav

Важно е да знаем специфичните условия при употреба и запазване на продукта

Фон дьо тенът е любим и незаменим продукт за всяка жена. Съвременните формули и богатото разнообразие ни осигуряват 100% полза и удовлетворение. Важно е обаче да се знаят няколко специфични условия за използване и съхранение, за да сме все така доволни от крайния резултат.

Ако сте от щастливките с перфектна кожа, може да пропуснете нанасянето на фон дьо тен, но ако все пак не можете без него, спрете избора си на въздушни и леки формули. Те ще позволят на кожата ви да диша в горещините и да изглежда добре.

Лятото е време на изобилие от слънчеви лъчи, разходки, плаж и щастие. Но тук е важно да съобразим промяната в цвета на кожата и използваните козметични продукти вследствие на това. Нормално е да сменим любимия си нюанс фон дьо тен, когато кожата стане по-тъмна. Успешно положеният грим трябва да е незабележим. Ето защо не можем да си позволим да използваме светлите зимни цветове. Бронзовият загар е секси и подчертаването му ще ни направи красиви и неустоими.

Формулите с UV защита са задължителни. Колкото и да харесваме слънчевите дни, не трябва да забравяме вредата от UV лъчите, но това не ни пречи да им се радваме. Високият слънцезащитен фактор на макиажа ще осигури нашия комфорт и безгрижие.

Водоустойчивите формули също не са за пренебрегване. Ако спрете избора си на такава, ще си подсигурите спокойствие от неминуемото изпотяване през летните дни, както и от морските вълни разбира се. Размазаният грим не е приоритет за никого. Използвайте по-леки формули, които няма да утежнят цялостния вид, но все пак ще окажат желания ефект.

Съхранението на флакончето с фон дьо тен също е важно за запазване на съставките и трайността на продукта. По-често в дамската чанта ще открием кутийка с пудра, отколкото фон дьо тен, но все пак не го носете със себе си. Горещината и особено силните слънчеви лъчи неминуемо ще повлияят на състава и трайността. Използването му у дома е достатъчно. Не рискувайте да го пренасяте. Дори и вкъщи, важно условие е да избягвате преките слънчеви лъчи върху флакона или нагряване при по-високи температури. Влиянието им е пагубно за съставките, а резултатът от използването му, ще е помрачен.

За да удължите неговата трайностq заложете на базата за грим преди това. Употребата й ще гарантира доброто разнасяне на фон дьо тена и задържането му върху кожата. Ако имате нужда през деня, може да фиксирате с компактна пудра. Тя ще матира кожата и освежи грима с едно движение. Бронзиращите варианти и прасковеният руж ще осигурят свеж, сияен и здравословен вид на лицето.

Голямо разнообразие на фон дьо тен продукти от магазин „За човека“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…