Добромир Гущеров се радва на внучката (СНИМКА) :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

1
150
Добави коментар

Спекулациите, че Добромир Гущеров е във вражда със сина си Християн и не се поглежда с жена му Светлана, се оказаха въздух под налягане.

Бившият депутат не само, че е приел снаха си, но и се радва на първородната си внучка, кръстена на него.

„Не знам откъде тръгна този слух, че свекър ми не ме харесва и не ме приема. И заради това не е бил на сватбата ни. Имаше съвсем други причини, заради които не успя да дойде. Човекът със сигурност няма нищо против мен, нямаме неразбирателства. Разбираме се перфектно. На празници сме заедно, надявам се да бъдем все така“, коментира Гущерова в интервю пред „Галерия“.

По нейна идея дъщеря й получила двойно име – Анелия-Добромира, за да бъде кръстена хем на баба си, хем на дядо си по бащина линия.

Откакто имат дете връзката между Светлана и Християн се засилила още повече. „Понякога хората се отчуждават, защото цялото внимание на майката пада върху бебето. При нас е обратното. Още по-близки си станахме. Двамата си гледаме детето. И си спим тримата в едно легло, въобще не ни пречи плачът на бебето“, добави Гущерова.