Дигитален душ RainTunes: Душ сценарии за душата

3
186
Добави коментар

Експертите на Хансгрое този път надминаха себе си. Сега душът не е просто душ, а истинско 5D преживяване. Специалистите създадоха многопластови сценарии, които да отговарят на вашите желания. Независимо дали искате свежо начало на деня или пълно възстановяване след тренировка, освежаване след напрегнат работен ден или релаксираща вечер RainTunes ще ви изненада с многобройни преживявания.

Душът става чувствено преживяване

Всичко, от което се нуждаете, е смартфон и приложението hansgrohe home. С едно докосване приложението зарежда избрания сценарий на душ, стартирате и всичко започва.

Седем предварително конфигурирани сценария за всеки тип настроение

hansgrohe пусна на пазара RainTunes със седем сценария за душ, в които водата, видеото, звукът, светлината и аромата са хармонично съчетани. RainTunes може да превърне душа в рядко спа удоволствие или в благодатно средство за по-добър сън. Събудете се с душ за перфектното начало на деня, отпуснете се след тежък работен ден или релаксирайте мускулите си и им помогнете да се възстановят след тренировка. Просто изберете един от предварително конфигурираните сценарии, който съответства на вашето време и настроението ви.

Добре дошли в епохата на сензорния душ!

Хансгрое работи с много експерти при проектирането на сценариите. Например, от компанията работиха в тясно сътрудничество с екипа по колоездене BORA-hansgrohe за концепцията за възстановяване след тренировка. Акустичните звукови пейзажи създават хармонична симбиоза с водната хореография. Ароматите, подбрани специално за сценариите, са страхотен начин да ви поглезят. В зависимост от програмата за душ, задайте последователности от изображения и на видео екрана. И в допълнение на всичко това, околните светодиодни лампи осветяват цялата баня. Така можете просто да се потопите в един прекрасен, мечтан свят.

Напълно безплатно – RainButton

RainButtons са мобилни бутони за управление, които можете да поставите навсякъде под душа. Те регулират видовете струи, обема и температурата на водата. Вашият избор се изпраща чрез Bluetooth технология до контролера, монтиран в стената, който можете да управлявате. За ваше улеснение можете да поставите RainButtons където пожелаете в помещението. Например, можете да поставите бутона „Warm-up“ извън душ зоната, до мивката или дори в спалнята. Избрани сценарии за душ могат да се заредят в бутона „Play“ чрез приложението hansgrohe home. След това просто натиснете бутона и се насладете на мултисензорния сценарий. Дигиталните душове на Rainfinity са съвместими със системата RainButton.

RainPad – всичко е интуитивно

RainPad контролира душа чрез инсталиран централен панел за управление. Можете също да изпратите сценария за душ по ваш избор на RainPad чрез домашното приложение hansgrohe. Натискането на символа за начало на сензорния екран ще стартира сценария за душ. Можете да персонализирате ежедневния си душ ритуал: температурата, обемът на водата и типът на струята, които, могат да бъдат настроени и променяни по всяко време. RainPad се комбинира с всички душове hansgrohe.