За нас

2
473
Добави коментар
gmitko

 

„Да помогне за реализиране на здравословен и комфортен живот за хората по света“

Днес повече от 85 години след създаването си в Омро Киото, компанията OMRON продължава да се води от мисията си, следваща философията на основателя Казума Татеши. Основна цел OMRON Healthcare е подобряване качеството на живот на пациентите по целият свят. При разработването на медицинската техника инженерите са водени от три думи „уникални“, „хуманни“ и „иновативни“. Чрез основните сензорни технологии и иновации Omron Healthcare предоставя на хората възможност да знаят и да влияят върху собствената си здравна информация. Компанията отваря вратата на нова епоха на проактивно управление на здравето и води в развитието на иновации и създава възможности. OMRON е пионер в проектирането на здравното обслужване на утрешния ден чрез свързване на индивидуалните здравни данни с професионална медицинска помощ. OMRON разширява обхвата на възможностите за мониторинг на здравето чрез прилагане на сензорни технологии към различни ежедневни и медицински, така създава на иновативни продукти и услуги въз основа на богатствотох си от знания. Продуктите, предлагани от OMRON Healthcare са висококачествени и надеждни, както за употреба в домашни условия, така и за професионална употреба. В резултат на това и над 75% от лекарите по света се доверяват и препоръчват клинично валидираните продукти на OMRON Healthcare.

OMRON е глобална компания с дълга история, традиции и стандарти, която следва да бъде представяна по света по най- добрия начин.

От октомври 2018 година, DINI ОТС е единственият официален и ексклузивен дистрибутор на OMRON Healthcare за България. DINI OTC е с над 20 годишен опит във вноса и дистрибуцията на висококачествени и иновативни продукти, които подобряват здравето и качеството на живот на пациентите. Основна цел на компанията е да създаде и наложи на нов стандарт за бранд OMRON в България, чред представянето на технологии без аналог, превенция и информираност на медицински специалисти и пациенти за социално значимите заболявания на нашето съвремие.

DINI OTC предоставя клинично доказано медицинско оборудване от богатото продуктово портфолио на OMRON Healthcare, което включва апарати за измерване на кръвно налягане, инхалатори, дигитални термометри и други иновативни продукти за здравето.

Екипът на DINI OTC се ангажира да налага мисията и ценностите на глобалния бранд OMRON, предлагайки продуктите от марката и реализирайки световните социални каузи на територията на България. За да постигнем целите и да достигнем до повече хора, които да подобрят здравето и качеството си на живот през 2019 година:

Стартира проект OMRON Academy за фармацевтите и клиентите на аптеките
Представяне на територията на България на глобална кауза на OMRON Healthcare – Going For Zero
Популяризация на основните за OMRON Healthcare категории – апарати за кръвно налягане, респираторна терапия, управление на болката, мениджмънт на теглото, проследяване на температурата.
Повишаване на важността и значението на домашния скрининг сред обществото
Повишаване качеството на живот на хората в планирани кампании, даващи насоки, практически знания и умения за боравене с медицински продукти за домашна употреба