Неутрални Сенки за Очи Палитра Revlon Colorstay 505 Decadent

21
650
Добави коментар

Цена: 7.60 лв.

Revlon ColorStay Decadent е новаторска четворна неутрална палитра, която осигурява многофункционалност от цветови възможности, които се запазват през целия ден. Компактен дизайн с богати и наситени кадифени сенки за очи, които се смесват гладко за красив висококачествен цвят, който издържа до 16 часа.

Не се размазват, избледняватт или зацапват. Може да се съчетаят в няколко цветови палитри за постигане на най-красивите очни сенки.

Revlon ColorStay Decadent е универсален компактен комплект неутрални сенки за очи от 4 устойчиви, дълготрайни цвята, предназначени за постигане на красиви нежни и запомнящи се тонове оклоочен грим през деня или вечерта. Формула осигуряваща богат и наситен цвят, който издържа през уилен ден(или нощ!) и доказано не прави за гънки по кожата, не се замазва и не избледнява.   Как да нанесете сенките за очи:

 

Използвайте гъвкавия тесен връх на апликатора с двойно завършване, за да очертаете гънката и да насочите очите След това използвайте закръгления връх на апликатора за цялостно нанасяне и смесване

Одобрени от офтамлог.

Произведени в САЩ.