Вижте в какъв невероятен лукс живее Константин – уникални кадри от палата му (Снимки / Видео)

1
201
Добави коментар
slavchev
slavchev

loading…

В попфолк-средите съществуват истински приятелства. Едно от най-големите е това между Константин и Тони Стораро  което датира от повече от 20 години, разбра 365 Новини.

Сега двамата се събраха за първия си дует.

„Ние сме набори, но той отглежда деца, а аз внук“, така обича да се шегува Тони Стораро по повод на колегата си Константин. Двамата са на една възраст, но както житейският, така и професионалният им път са били доста различни.

Вероятно затова, въпреки 20-годишното им приятелство и дългогодишния въпрос: „Кога ще запишем дует с теб?“, това се случва чак сега. Тони написал музиката на песента и я подготвял за самостоятелен сингъл, но се засекли с Коцето в студиото, той я харесал много и така се осъществила отколешната им закана да се съберат за общ проект, който кръстили „Кома“.

Организацията на клипа поел Константин, дори осигурил и терен за снимките – неговия собствен тузарски дом.

Режисьорът Люси Иларионов и екипът му пък се погрижили до двамата титани на попфолка да има достатъчно красиви жени, като поканили най-актуалните плеймейтки и едни от най-горещите изкусителки в момента – Жанета Осипова, Нора Недкова, Ана-Мария Чернева, Михаела Тодорова, Александра Мешева…

Въпреки това, по сценарий, главният герой има очи само за една. В нейната роля влиза певицата Лияна. Снимките се състояли на 20 май, като започнали от следобед и продължили до полунощ, когато цялата група се преместила да празнува имения ден на домакина в неговата дискотека.

„Ознаменувахме създаването на тази песен с купон и се надявам пътят й така да продължи – да е част от всяко лятно парти. Вложихме много сърце в създаването й. Надявам се хората да го усетят и да я харесат“, сподели Тони Стораро.

Съдейки по коментарите на феновете, няма съмнение, че това е така. „Хитът на лято 2019! Върхът е! Браво, Тони и Коце, продължавайте все така“, „Ето такава песен чаках“, „Двамата големи“, са само част от тях.

Във видеото към песента може да видите уникалните кадри от дома на Коцето:

Източник: За жената