Всички в Fenty

1
130
Добави коментар
svetla58
svetla58

Нощта започна с първия поглед към новата версия на Fenty готови за носене и аксесоари. Ако дебютът на марката в Париж беше свързан със силни линии и структурирано шиене, изложението в Ню Йорк постави акцент върху готовите за лятото рокли, футуристичните очила и изисканите модни бижута.

“Имам толкова възхищение за Риана и всичко, което тя прави”, казва Лор Ериард Дюбрьой, основател на Уебстър. “Така че да имаме честта да стартираме колекцията изключително в Webster, като първият партньор в Съединените щати, и да имаме втората капка след изскачащото излъчване на Париж, е толкова невероятно.”

Риана беше внимателна към всеки детайл от последния старт, структурирайки дебюта  за марката, за да допълни купувача в Ню Йорк. – Потребителят в Париж е различен. Те са свикнали с този луксозен свят от висок клас ”, 

 “В Ню Йорк ми се струва, че има този пясък. Има тези малки деца, които ще спестят и може би няма да могат да си позволят скъпото яке, но може би слънчевите очила работят. Там е тази култура, в която те отиват високо, и така се обличам. Това ми харесва. ”  – споделя хитовата изпълнителка

Като се има предвид опакованата къща, дори след като тя отдавна е изчезнала, ясно е, че стратегията на Риана е повече от работа.