Сватбена рокля според зодията (2 част)

1
183
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ето и втората част от Сватбена рокля според зодията;

Везни
Истински жертви на модата, те не могат да дишат спокойно, ако не са убедени, че изглеждат повече от прекрасно, а като най-колебливи от всички останали, това не е лесна задача. Подвластни са на модни списания, сайтове, блогове, влогъри, всякакви съвети дори витрини на магазини. Не жалят средства и усилия за дрехи, обувки и аксесоари, на които много държат и си ги пазят грижливо години наред, дори и да ги ползват само веднъж. Изборът на сватбена рокля ще бъде истинско мъчение за тях, но ще му се отдадат страстно и изцяло. Ще обиколят всички магазини и ще им изтекат очите пред монитора, но ще намерят съвършената кройка и плат за булчинската премяна. Тя ще бъде едновременно елегантна, красива и ексцентрична. Модният вкус на Везните може да се определи като микс между този на Близнаци и Дева, с лек повей от Лъв.

Скорпион
Любимите цветове на Скорпиона са черно и червено, но при избора на сватбена рокля ще се доверят на класиката и традициите. Задължително ще искат да излъчват сексапил и сила, за да са убедени, че всички погледи са вперени в тях. Роклите тип торта едва ли ще са по вкуса им, тъй като ще се чувстват ограничени от кринолини и дантели, а за тях е важно да могат винаги да се движат бързо и свободно. Няма да имат нервите на Везната да обиколят всички налични магазини, ще искат да намерят перфектния модел веднага и когато това не се случи, ще се изнервят и ядосат. Тяхната идеална сватбена одежда е класически силует, разкриващ достатъчно, че да излъчва сексапил, но не и излишна вулгарност.

Стрелец

Отново подвластен на модата и чувството за себеизявава чрез дрехите. Те не могат да ходят прекалено дълго време с едни и същи дрехи, обичат разнообразието, но и качеството. За тях не съществуват други магазини освен тези на любимите им марки (често доста по-скъп клас), които посещават по-често, отколкото искат да си признаят. За сватбената си рокля ще изберат нещо красиво, но ексцентрично, за да докажат още веднъж на всички колко различни и уникални са.

Не залитат в прекалена показност, поради желанието им да се харесат на всички. Тяхната булчинска рокля ще е модерна основа, надградена с елегантност, гарнирана с щипка сексапил и полъх екстравагантност.

Козирог
Строга класика с дремещ под нея сексапил. От една страна прекаленото влияене от модните тенденции за тях е глупаво и излишно, удрящо по джоба, но от друга държат винаги да изглеждат изрядно. Сватбената им рокля ще е практична, класическа, но със задължителен акцент върху гърдите (ерогенна зона на този знак). Не биха се кичили излишно с бижута, но биха носили с гордост семейните такива, предавани от поколение на поколение.

Водолей
Този знак залита горе-долу в две крайности – или абсолютен моден маниак или тотално незаинтересован от дрехи и аксесоари индивид. Като цяло не обичат да робуват на нищо – марка, стил, цвят, поведение, дори и сезон. Жените с късите поли посред зима и тънките чорапи са от тази зодия. С радост биха носили винтидж сватбена рокля, защото ще се омагьосат от това да имат дреха с история, а не просто купена от магазина или пък ушита за тях, това би било толкова скучно. Много е вероятно да харесат нещо крайно ексцентрично, разголено или в необикновен цвят – розово, синьо, жълто или пък пайети от глава до пети. За свое собствено удоволствие от изненадата в очите на гостите биха се появили с панталон и сако в сватбения си ден.

Риби
Милите Риби искат романтика, нежност и нищо друго.

За тях модата е нещо, което понякога ги тормози излишно – какво е това сменяне на визии и вкусове всеки сезон, не може ли всичко да е така, както те го харесват – спокойно и сигурно.

Биха се спрели на класически модел в по-свободен стил, за да не ги ограничава, стиска и притеснява нищо в големия им ден (когато и без друго ще са кълбо от нерви).

Ще действат обрано с бижутата и прическата, ще искат всичко да се придържа към традициите, за да не създава излишен смут в душите им.