Сватбена рокля според зодията (1 част)

1
166
Добави коментар
svetla58
svetla58

На всяка жена в живота идва момент, в който трябва да сложи булченската рокля и тръгне към олтара. НО.. не винаги решението е толкова лесно в избора ни. Затова избрахме за дамите, които вярват зодии да им покажем сватбената рокля, която е подходяща за тях спрямо зодиакалния им знак.

Овен
Представителите на този знак имат сериозно отношение към модата – никога не биха си позволили да изглеждат неглиже или демоде, това би обидило гордостта им. Овните се стремят винаги да имат нещо новичко и модно в гардероба, да са цветово издържани и не на последно място – да пречупват тенденциите през своя поглед, все пак Овенът за всичко има последната дума. Стилът им е ярък, модерен и индивидуален.

Върху сватбената си рокля дамите от този зодиакален знак не биха пестили нито средства, нито перфекционизъм. Ще изберат скъп и качествен плат, кройката ще е класическа, но с нотка на модернизъм, изразена или в асиметричност, гол гръб или щедър на големина накит. Избягвайте корсетите, тъй като вашата вродена динамичност не би ви позволила на големия ден да стоите тихо и кротко, а напротив – ще се развихрите с пълна сила. Затова заложете на по-удобните кройки.

Телец
Изключително елегантни, съчетаващи по себе си не повече от три цвята и пестеливи на бижута. За Телците по-важно удобството, отколкото модните писъци. Ще се водят от класиката при избор на рокля – дълъг шлейф, прикрито деколте (не биха искали за нищо на света да се разголват излишно), по-малко бижута и най-вероятно вдигната във висок кок или прибрана прическа коса.

Близнаци
Това са модни хамелеони. Единственото сигурно за техния вкус е, че е шарен. През определени периоди сменят стила си и минават през всевъзможни визии. Не се притесняват да пазаруват както от бутици и конфекции, така и от втора употреба. Не робуват на марки, въпреки че биха се изфукали от къде са си купили чантата. Любители на шаловете във всевъзможни материи и цветове. Трудно може да се предугади каква ще е сватбената им рокля. Ще зависи от това в какъв период са към момента – секси-елегантен, спортен, хипарски или някакъв друг, известен само на тях. Много е вероятно обаче моделът да не е в бял цвят, както и да се окичат с ярки бижута или пък да сложат пера в косата.

Рак
Ако могат да се омъжат с роклята от сватбата на майка си, биха били наистина щастливи. Или поне да ползват същата, за да създадат своята. Това са традиционалисти, за които дрехите трябва да бъдат спретнати, прилежни, лишени от всякаква излишна помпозност. Раците гледат на повечето модни предложения и нови тенденции скептично, като в тяхната глава дрехите са просто дрехи – служат, за да те скрият от света. За сватбена рокля биха избрали нещо романтично и класическо, покриващо изцяло краката им, но пък много нежно и красиво. Те искат да се чувстват сигурни, че изглеждат добре и не биха рискували с нищо – нито с по-смела кройка, нито с бижута. Класика и удобство е тяхното мото.

Лъв

За Лъва сватбата е цял спектакъл, че и повече. Дамите от този зодиакален знак ще искат не просто да блеснат, но да ослепят всички присъстващи (има-няма няколкостотин) и за техния голям ден да се говори години след това, да се пеят песни и разказват легенди. Като цяло модният им вкус е подвластен на най-новите тенденции, стремят се винаги да си купуват маркови неща, ако може по-лъскави или пък червени.

Сватбената им рокля ще трябва да се шие специално, като ще се опитат да съчетаят в нея топ 10 на най-модерните рокли за сезона. Здраво пристегнат корсет, целият в камъни и бродерии, огромна пола – надиплена, царствена и с дълъг шлейф. Лъвиците ще се постараят да изглеждат зашеметяващо добре, бъдете сигурни.

Дева

Представителите на тази зодия са дарени с тихо очарование и красота, което обаче не може да остане незабелязано. Стилът им е подчинен на това да изглеждат винаги спретнати и елегантни. Обличат се с вкус, но никога не се увличат по модни тенденции, а преследват класиката – тя им вдъхва чувство за сигурност и спокойствие. За сватбената рокля ще се гледат много неща – качествен плат, добър шивач, елегантен модел с щипка модернизъм, колкото да задоволи чувството им за уникалност и не на последно място – цената.

Ще се пазарят, няма да спят нощем и ще направят чудеса, но ще намерят подходящата за тях рокля на изгодна цена, пасваща на строго разчетения сватбен бюджет.