4 разлики между дънки, които изглеждат евтини и изглеждат скъпо

1
128
Добави коментар
svetla58
svetla58

Дънките – ключовото нещо основно в нашия гардероб. Ето защо е много важно да изберете  дънки, които не само ще бъдат модерни, но и ще бъдат идеални за вас да седнете, да изглеждате скъпо и ще ви издържи повече от един сезон. Избрахме 4 точки, които ще ви помогнат да изберете висококачествени дънки, които изглеждат скъпо.

1. Да ви стоят добре

Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание при закупуването на дънки, е как те седят върху вас. Много зависи от това – включително дали дънките ще изглеждат скъпи за вас или, напротив, ще направят изображението по-евтино. Дънките трябва да са с вашия размер, да седят добре в кръста, по бедрата и краката.

Ако дънките ви пасват добре, но краката ви са дълги – свържете се със шивач, за да ви скъси. В противен случай, не разчитайте на шивача – купувайте дънки, които ви пасват идеално на момента. По време на купуването ви съветваме да преместите краката си, да седнете – за да разберете дали сте удобни в тези дънки.

2.Плътност на тъканта

Качеството на дънките пряко влияе на външния им вид. Най-скъпите дънки са дънки, които са зашити от качествен деним – най-често това е плътен материал, който не се износва бързо. Ако дънките са изработени от евтин тънък материал, те едва ли ще издържат повече от един сезон и най-вероятно няма да изглеждат добре. Също така е важно да се обърне внимание на шевовете на дънки – те трябва да бъдат гладки и спретнати, без изпъкнали нишки и шевове. Всички тези детайли играят важна роля в това какъв образ ще получите като резултат – стилен и скъп или евтин и вкус.

3.Стил

Дали дънките изглеждат като дизайнерски  или изглеждат евтини, също се влияе от техния стил – колкото по-модерен е той, толкова по-скъпи са те. Класически дънки с прави крака, дънки”Boyfriend”, с висока талия, тесни дънки и изгорени модели са в модата.

4.Марката

В този случай марката има значение. Дънките на известни марки (особено тези, които се специализират в деним) изглеждат много по-печеливши и по-скъпи от дънките от евтини марки – и преди всичко защото са направени с високо качество и отчитат всички модни изисквания.