Перфектните дрехи и аксесоари за оцеляване през лятото

1
239
Добави коментар
svetla58
svetla58

Въпреки че тези дни времето въобще не се държи по вкуса ни, с радост и нетърпение очакваме юнските топли дни, които ще ни заредят с енергията и вдъхновението на лятото.

Е, високите температури невинаги предизвикват приятни асоциации. Понякога тичането по битови задачи в горещ делничен ден може да е истинско предизвикателство както за физическата ни издръжливост, така и за вътрешния ни комфорт. Затова днес ще ви издадем няколко хитри трика, които могат да направят юнската жега значително по-поносима.

Вижте по – надолу кои са перфектните дрехи и аксесоари за оцеляване през лятото и си ги  купете.

Дълги ленени панталони –  Задължителен елемент в градрероба на всяка практична дама. Ленът е първенец сред най-носените летни материи. Освен това според експерти дългият свободен панталон ще ви носи много повече прохлада, отколкото прилепналия модел с дължина над коляното

Плажна шапка – Кой каза, че шапките с голяма периферия са само за плаж? Има много модели, коiто могат да бъдат носени в градска среда и дори биха добавили летен шик и елегантност към ежедневната ви визия. Ако предпочитате шапката с козирка, се спрете на модел от мрежеста материя, който няма да запарява главата ви.

Рокля, която може да се носи без сутиен – Изберете модел, който има допълнителна подплата или пришити чашки. Ще се чувствате свободни и феерични, без да се притеснявате за изскачащи банели и стягащи презрамки.

Удобни сандали – Дори да сте избрали прохладна феерична рокля, която да ви осигурява необходимия комфорт, в никакъв случай няма да се чувствате добре, ако сте обули безбожно високи сандали, които затрудняват движението ви. В най-топлите летни дни ви съветваме да се спрете на значително по-удобен за носене модел. Изборът на обувки с равната подметка не означава, че не можете да постигнете стилна и елегантна визия. Експериментирайте

Слънчеви очила – Включваме ги в нашия списък само за да отбележим, че в никакъв случай не трябва да правите компромис с качеството им. Ще се наложи да инвестирате повече финансови средства, но хубавият модел очила ще ви осигури надеждна защита от вредните UV лъчи, докато обикновените евтини стъкла дори могат да застрашат здравето ви.