PVC ламперия, сайдинг, фасадни облицовки-магазини Велико Търново и София | PVC STYLE

2
355
Добави коментар
penkov
penkov

PVC STYLE-Вътрешни и външни облицовки

Стенните pvc ламперии са екологично и естетическо решение за организиране на модерен и практичен дизайн. Те представят най-доброто качество на материала поливинил хлорид-те са леки, издръжливи, естетични и се предлагат в различни варианти и цветове.

Предлагаме ви богата колекция от висококачествени декоративни панели за вътрешна и външна украса на жилищни и обществени сгради.

Съвременният пазар на строителни материали предлага голям брой възможности за вътрешно обзавеждане на помещенията. Сред всичкото разнообразие най-популярни в са момента са PVC панелите за стени. Те имат редица предимства и характеристики, които позволяват на този материал да заема твърдо  нишата на най-търсения декор в икономичния сегмент.

Широката палитра от текстури, цветове, форми и цветове ви дава възможност да избирате оптималните цветови решения, които гарантират, че задоволяват вашия изискан вкус.

Предимствата на PVC панелите e трудно да се надценяват, тъй като той е отличен материал за декорация, който постоянно се развива и предлага разнообразие от решения за декориране на стаята.

 

Най-важното предимство на PVC панелите е устойчивостта на влага. Дори и при директни удари на водни струи, продукта не го поглъщат, не гние и няма да бъде покрит с мухъл.

Днес, благодарение на PVC ламперията, можете да създадете уютен интериор на стаята, без да харчите много пари. Основните предимства на панелите от PVC: голяма селекция от цветове и текстури; проста и бърза инсталация ; Високата устойчивост на влага дава възможност за нанасяне на материали за стенни довършителни работи в банята и кухнята; лесна грижа