Цени врати Велико Търново-входни блиндирани и интериорни врати | Врати Bgconstruction -Велико Търново

1
371
Добави коментар
penkov
penkov

Промоционални предложения за интериорни и входни врати-магазини София и Велико Търново

Удобството и привлекателността на всеки интериор  до голяма степен зависят от правилният избор на интериорните и входните врати. Много клиенти обръщат внимание повече на външния вид  и цената отколкото на функционални характеристики на вратите и изборът им се свежда до достъпен продукт от икономичната класа на пазара.

Вратите са границата между вашия дом и външния свят и е първи знак на вашата личност. Star Celik Kapl-блиндирани врати са обновени с най-новите системи за заключване за сигурност и технологии осигуряващи най-висока безопасност.

Блиндираните врати са изработени от студено валцувана стомана, подходящ за жилищни къщи, апартаменти, апартаменти и стаи

Основната разлика между вътрешни и външни врати е очевидно, че интериорни врати са изработени така, че да задоволят нуждите на вътрешно ограничаване на помещенията а входните врати са изработени така, че да се извършват в съответствие на нуждите на външни. При пазаруване за врати първото внимание ще бъде дали имате нужда от интериорни и екстериорни врати.

Външните врати обикновено са декоративни и дървото е най-популярният материал. За съжаление, дървото е неизгодно, тъй като може да се изкриви а неговите облицовки се влошат бързо, когато са изложени на атмосферни влияния, и то не е добър топлинен изолатор. Затова за да осигурите топлина и елегантност към екстериора на вашият дом както и  дълготрайна експлоатация ви предлагаме да използвате метални блиндирани врати които са на разположение в нашите складове на най-добри цени на пазара. Тук можете да намерите подходящ вариант за вас а продуктовата гама включва метални врати в различни цветове и с различни характеристики от различни производители.

Има много причини за собствениците на жилища да решат да заменят една външна входна или вътрешна врата.  Причините могат да включват лошо уплътняване, старомоден външен вид, лошо състояние или скърцане когато се използва.

Промо цени :Вътрешни врати от 179лв, Метални входни врати от 229лв, Блиндирани врати от 419лв

Професионален монтаж : Входни врати от 80лв , Вътрешни врати от 50лв /цените не включват направа на технологичен отвор за монтаж/

Нови продукти

Технически характеристики на врати за баня:Водоустойчивa, с гумено уплътнение на крилото и касата.
..

229,00лв.

Технически характеристики на врати за баня:ВодоустойчивиГумено уплътнение на крило и касаПосока на о..

319,00лв.

Интериорна врата-Цвят СВЕТЪЛ ДЪБ-модел 066, изработена от 6мм. HDF плоскости. Крилото е изработено о..

199,00лв.

Интериорна врата-Цвят ОРЕХ-модел 066, изработена от 6мм. HDF плоскости. Крилото е изработено от рамк..

199,00лв.

Интериорна врата-Цвят ЗЛАТЕН ДЪБ-модел 066, изработена от 6мм. HDF плоскости. Крилото е изработено о..

199,00лв.

Интериорна врата-Цвят ВЕНГЕ-модел 066, изработена от 6мм. HDF плоскости. Крилото е изработено от рам..

199,00лв.

Интериорна врата-Цвят ВЕНГЕ-СВЕТЪЛ ДЪБ-ЗЛАТЕН ДЪБ-ОРЕХ-модел 048-P, изработена от 6мм. HDF плоскости..

199,00лв.

Интериорна врата-Цвят ВЕНГЕ-модел 048, изработена от 6мм. HDF плоскости. Крилото е изработено от рам..

199,00лв.