MEGA FLOOR: Ламиниран паркет | Сайдинг | Декинг | PVC Ламперия

3
283
Добави коментар

ПАРКЕТ,ЛАМИНАТ,ВРАТИ И ЛАМПЕРИЯ-магазини София и Велико Търново

След започване на ремонт в апартамента, най-важната стъпка в този процес са изборът на материали, който трябва да служи като подова настилка или облицовки в продължение на много години. Различните видове ламинат от Германия, Франция и Белгия, всички съответни параметри на европейското качество можете да откриете в нашите магазини. В нашия онлайн магазин можете да си купите различни варианти на паркет на ниски цени. Нашите консултанти ще ви консултират по всички въпроси, ще ви помогнат да изберете ламинат с добро качество, цвят и материал.         

Съветваме всички наши клиенти да се съобразяват и да изберат търсените от тях настилки,врати или облицовки не само въз основа на естетическите характеристики или интериора а  да се запознаят с техническите особености на материалите като това ще определи дали са подходящи за местата където искате да бъдат монтирани и използвани.

Дизайна на интериора на вашият дом е сложен и съществен процес, който се нуждае от предварителна подготовка за да получите желаният уют и удобството.

Когато избирате цветове за на стените, дизайн на мебелите, вие в интерес на истината, избирате обкръжението, в което ще живеете.

Независимо дали ще изберете дома Ви да е в модернистичен, класически или ренесансов вид,  много важна част от обзавеждането му са интериорните врати,подовите настилки и стенните облицовки.

Ние ще ви предложим атрактивни решения за вашето помещение в широк диапазон от цени, цветове и повърхности Осигуряваме  всички необходими услуги за полагане на паркет и ламинат, гъвкава система за отстъпки , дългосрочно сътрудничество с архитекти , дизайнери и строители – това са основните критерии на нашата компания