Adecco Group с втора награда за „Най-добро работно място“ в Европа

4
250
Добави коментар
AKTA
AKTA

Adecco Group, световният лидер в областта на HR решенията, е отличен с втора награда за Европа в годишното проучване „Най-добрите места за работа“. 

За четвърта поредна година компанията е класирана в Топ 5 в допитването на едноименната независима международна организация за проучвания, консултиране и обучения. Тази година в класацията са анкетирани повече от 1.3 милиона служители от различни компании в Европа.

„Като лидер в човешките ресурси ние сме изключително горди с поредното признание за добрите практики по привличане, запазване и възможностите за развитие, които даваме на нашите служители по света. Нашият успех се основава на работата на много колеги, които са водени от една общата цел – да накараме бъдещето да работи за всички. Доволни сме, че усилията ни да направим Adecco Group най-доброто работно място отново са били оценени.“, коментира Константинос Милонас, изпълнителният директор на Adecco Group за България и Гърция.

Наложената култура в компанията за добър баланс между работа и свободно време, достъпен мениджмънт и залагането на ясни приоритети и цели  са ключовите предимства на Adecco Group като водещ работодател. Служителите дават много висока оценка на компанията и заради ангажираността й да помага за развитието на местните общности.

Четиринадесет филиала на Adecco Group в единадесет европейски държави са одитирани и са допринесли за челното класиране на компанията.

Детайлна информация за класацията може да намерите на  Great Place to Work®.