Какъв Хладилник да изберем? Мнение от Revbul

1
263
Добави коментар
raule
raule

Многобройни са уредите, които са станали ключова част от домовете ни. Въпреки това, без съмнение, един от най-важните във всяка кухня е хладилникът. Следователно, когато отидете да си купите такъв, трябва да изберете модел с добро качество, който гарантира най-доброто обслужване и, разбира се, всичко това е по вашия джоб. И това е важно съхранението на нашата храна.

В случай, че сега сте в тази ситуация, ние ви препоръчваме да продължите да четете и че ще ви помогнем да разберете какво трябва да търсите, за да купите този от който имате нужда. Надяваме се, че сравнението на хладилниците, които сме направили, ще ви помогне да изберете най-добрия за вашата кухня.

Съвети за закупуване на хладилник

Преди да продължите да избирате магазин и да изберете хладилник, важно е да сте наясно с какви аспекти трябва да обърнете внимание, за да намерите подходящия. Имаме предвид точно следното:

Вид. Първото нещо, което трябва да знаете е, че има много класове за продажба въз основа на критерии като врати (една, две, комбинирани, четири, една до друга) или размер (мини, малки, средни, големи). Последният критерий е основен, от което зависи дали ще се побира перфектно към мястото, където ще бъде поставен.Шум. Разбира се, важно е също така да погледнете в тази техническа спецификация за да бъдете сигурни, че у дома няма никакъв шум и дискомфорт. Ето защо е препоръчително да изберете нивото на шума под 45 dB .Енергиен клас. За да се избегнете стресови сметки за електричество в края на всеки месец, изберете модел, който има енергиен сертификат тип А, който гарантира най-големите спестявания в това отношение.Капацитет. Както е логично, трябва да сте наясно с това колко души живеят във вашия дом и какви нужди трябва да можете да покриете, от това зависи дали се нуждаете от по-голям или по-малък хладилник. Установено е, че за 4 членно семейство е необходимо да има поне капацитет от 500 литра.Цена. Разбира се, за да можете да стигнете до покупка, трябва да изберете хладилник с цена, която отговаря на джоба ви.Технология против замръзване. Препоръчително е да се избере, защото разчита на същото, тъй като е синоним на по-голямо качество.

Обърнете внимание на марката производител на хладилника, също така и на аксесоарите, които са включени..

Сравнение на най-добрите хладилници на годината

След като разберете кои са основните характеристики, на които трябва да обърнете внимание, за да придобиете такъв продукт, е време да знаете кои са най-добрите хладилници на текущия пазар, според мнението на експерти и потребители. По този начин, ако изберете някой от тези, ще знаете, че имате гарантирано качество:

1. Хладилник с фризер Heinner HC-V286A+

Първия модел в нашия лист е с енергиен клас тип А+ , технологията против замръзване известена като FrostLess. Това са два от основните белези на този хладилник – фризер. 

С размери от 54 х 59,5 х 180 сантиметра, също идентифицират този уред с интегрирани дръжки, който има ниво на шума от 42 dB , което е с капацитет на хладилника 202 литра и 84 на фризера.

Всички тези характеристики показват, че това е чудесна алтернатива, както и включените в комплекта аксесоари. Имаме предвид кутии и поставки за яйца. Разбира се, ние не трябва да пренебрегваме, че има полезни функции като бързо замразяване или размразяване.

2. Хладилник с фризер Bosch KGV36UL30

Този хладилник е модел също комбиниран с фризер, който заема второто място в нашето класиране и това е най-скъпото от всичко, което ще представим. 

Германската компания Bosch е тази, която е представила този модел без замръзване, с капацитет от 309 литра, ниво на шума от 39 dB и неръждаема стомана като материал. По същия начин той се откроява с теглото си от 73 кг и размер 65 х 60 х 186 сантиметра.

Предимства за всички, които искат да добавят поставка за яйца, стелаж за бутилки, има достатъчно място за много други неща.

3. Хладилник с фризер Indesit LI8 FF2I X

В този списък на най-добрите хладилници на сегашния пазар не би могло да пропусне този модел, който е произведен от престижната фирма Indesit. Затова си заслужава да се купи, но и за други признаци на идентичност, като например, че има и фризер с капацитет 90 литра, или че неговото енергиен клас е от тип А ++.

Към всичко това можем да добавим капацитет от 215 литра като хладилник, който е изработен от устойчива неръждаема стомана, нивото на шума е 41 dB. Не забравяйте и трите му стъклени рафтове, които имат система против замръзване или която е с размери 60 х 63 х 189 сантиметра.

4. Хладилник 100 Л ELITE RF-9100B

Голямо качество/цена е това, което държи този хладилник, произведен от разрастващата се фирма ELITE, тъй като цената му не е висока се вписва много добре в ползите, които има и услугата, която гарантира.

По-специално, той се откроява, защото е мини и защото въпреки това включва отделение камера – тип фризер. Също, той е успял да бъде избор за много потребители, това е така, защото освен това има енергиен клас А+ , с нетен капацитет 100 литра и ниво на шума от 43 dB* .

Интересувате ли се от повече знаци за идентичност? Сред тях са: Теглото му от 19 килограма, неговия размер е 84 х 46 х 51 сантиметра, системата против замръзване и простият, но ефективен дизайн.

5. Хладилник с фризер Beko DBK 386 WDR+

Една от най-известните фирми на пазара на уреди е Beko, която стои зад този хладилник, който ви представяме сега. Той има две реверсивни врати, тъй като едната е за фризера, разположена отдолу и с капацитет от 90 литра, а другата за самия хладилник, с капацитет от 235 литра.

Към всичко това можем да добавим, че притежава енергиен клас А+, който тежи около 55* килограма и има височина от 2,01 метра.

6. Samsung RB29FERNDSA

Закупуването на хладилник Samsung винаги е добра алтернатива, тъй като те имат неоспоримо качество. Разбира се, това е модела, който заема тази позиция в класацията, трябва да знаете, че има малко висока цена.

Той е комбиниран,със система против замръзване Full No Frost, енергийната му ефективност е клас А, а капацитетът му е 290 литра. За всичко това трябва да добавим нивото на шума от 39 dB, теглото му от 63 килограма и това включва аксесоари като стелаж за бутилки, поставка за яйца и кутия. Размерът му е 59 х 66 х 178 сантиметра.

И тук нашият списък с най-добрите хладилници на пазара приключи, сега е моментът с цялата информация, която ви даваме да избирате модела, който най-добре отговаря на това, което ви трябва.

Ако искате да закупите друг вид кухненски уред, погледнете нашето сравнение на най-добрите перални машини или евтини съдомиялни машини.