Расте броят на фирмите, които използват услугата ELTRADE CLOUD

5
251
Добави коментар
Eltrade
Eltrade

„Елтрейд“ разработи нов продукт за дистанционна връзка с касовите апарати на търговеца

Новата иновативна облачна услуга на „Елтрейд“ – ELTRADE Cloud, вече има първите си клиенти. Привлечени от възможността за директен достъп през интернет до продажбите, отчетени от касовите апарати, те очакват с интерес и активирането на второто ниво на услугата – дистанционно програмиране във фискалното устройство на артикули, клиенти, цени. Работата върху него е на финала. До месец клиентите ще могат да ползват и тази функционалност.

ELTRADE CLOUD е услуга засега без аналог на българския пазар. Тя осигурява достъп през облак до отчетените от касовите апарати продажби. Тази възможност е особено важна за счетоводителите на фирмите, които могат да виждат онлайн дневните и месечните отчети, вместо собствениците на касовите апарати да им ги предават по един или друг начин, най-често на хартиен носител. За улеснение на счетоводството отчетите могат да се импортират в счетоводната програма.

Услугата се ползва чрез абонамент. След като собственикът на фирмата се абонира за услугата на сайта http://cloud.eltrade.com и изпълни необходимите условия за стартирането й, той дава права на своя счетоводител или друг служител да вижда и изтегля директно на работния си компютър дневните и месечните отчети от касовите апарати. Ключово предимства за клиента е, че услугата пести време и елиминира грешките при предаването на информацията към счетоводството.

Програмирането на артикули, клиенти, цени в касовия апарат е трудоемък процес, който също изисква време и усилия. ELTRADE CLOUD дава възможност това да става дистанционно и по всяко време, което облекчава значително работата на отговорните лица, като осигурява проследимост на действията им.

Следващото ниво на услугата позволява да се следят складови наличности, както и да се въвеждат документи за доставка, изписване и ревизия. На практика с този план абонатът ползва ключовите функционалности на една POS система, като получава достъп до системата от всяка точка с интернет през компютър, мобилен телефон, таблет. Така от офиса или от вкъщи потребителят на услугата може да контролира продажбите, доставките, складовите наличности, персонала.

За да се убеди клиентът в полезността на услугата, той получава възможност да ползва безплатно първото ниво ELTRADE CLOUD Start  за един месец.

Допълнителна информация за продукта можете да получите на http://cloud.eltrade.com