Комбинацията от Лигандрол+Ибутаморен=мускулна маса и върховна сила

1
275
Добави коментар
vivi805
vivi805

Комбинацията от Ligandrol + Ibutamoren повишава мускулната хипертрофия, осигурява бързо, висококачествено и максимално увеличаване на теглото, ускорява растежа на работните тежести, повишава анаеробната издръжливост и върхова сила.

Курсът Ligandrol + Ibutamoren се използва в тренировъчни цикли, насочени към повишаване на теглото и повишаване на енергийните показатели. Друга цел на приложението – укрепване на опорно-двигателния апарат. Курсът увеличава издръжливостта на сухожилията, ставите и сухожилията, които през периода на интензивно обучение изпитват прекомерен стрес. Комбинацията от Ligandrol + Ibutamoren помага да се избегне болката в ставите и намалява риска от нараняване.

Предимството на курса Ligandrol + Ibutamoren е силата и теглото без стероиди, здравна безопасност в комбинация с висока ефективност. Готовият курс върху масата не засяга естествените хормони, няма нежелан ефект върху репродуктивната система, сърцето, кръвоносните съдове и вътрешните органи. Ligandrol + Ibutamoren е най-краткият начин за спортни резултати без странични ефекти!

Второто колосално предимство е курсът без откат. Придобитата мускулна маса ще остане с вас! Курс за тегло и сила лигандрол +ибутаморен двойно активиране на анаболизма!

Ако имате нужда от най-добрия курс за натрупване на мускулна маса, открихте това, което търсите. Какво е предимството на комбинирания курс? Вие незабавно използвате два механизма за постигане на целите си! Активирайте анаболните резерви на тялото, действайки върху тях в две посоки, които не се конкурират помежду си, а се пресичат само в крайната точка, ускорявайки мускулната хипертрофия и растежа на пиковата сила.

Във връзка с готовия курс Ligandrol + Ibutamoren, механизмът на действие е както следва. Лигандрол, селективен андрогенен рецепторен модулатор, „включва“ рецептори на тестостерон в мускулната и мастната тъкан. Ibutamoren засяга ghrelinovye рецептори в хипофизата и хипоталамуса. Активирането им увеличава производството на хормонален растеж, който, наред с тестостерона, е ключов хормон на бодибилдинга и силовите спортове (вдигане на тежести, пауърлифтинг).

Много по-ефективно е едновременното активиране на анаболните процеси в две посоки. Общият ефект на готовия курс Ligandrol + Ibutamoren значително надвишава аритметичната сума на ефектите на всяко лекарство поотделно. Това е един от най-добрите курсове за наддаване на тегло! Курс Ligandrol + Ibutamoren: ефект върху силата и мускулната маса

Най-добрите курсове за увеличаване на теглото включват механизми за синтез на контрактилни протеини и мускулен гликоген при пълен капацитет. Комбинираният нестероиден курс Ligandrol + Ibutamoren осигурява натрупване на суха маса, увеличаване на енергийните резерви в мускулите, увеличаване на работното тегло и повишаване на силовата издръжливост. В същото време расте регенеративният потенциал на организма и вие се възстановявате по-бързо след усилено трениране. Ефектът от курса върху сила и маса се проявява със следните ефекти:

Синтезът на мускулния протеин се засилва; Механизми на работа на мускулна хипертрофия при максимална скорост; Блокиращият катаболизъм предотвратява разпадането на протеини; Свръхкомпенсация на мускулния гликоген увеличава енергийните резерви; Индикаторите за обща анаеробна издръжливост и пикова якост нарастват; Повишава ефективността и скоростта на възстановяване на мускулите след тренировка.

Друг положителен ефект от курса върху масата и силата на Ligandrol + Ibutamoren е увеличаването на силата на лигаментите, сухожилията и ставните тъкани. Това се обяснява със синергичния ефект върху съединителната тъкан на лигандрола и растежния хормон, чиято секреция увеличава Ibutamoren.

Ligandrol директно активира андрогенните рецептори в съединителната тъкан и задейства репаративните (регенеративни) процеси. GH увеличава синтеза на IGF-1 и други растежни фактори, които инициират процесите на регенерация и ремоделиране на ставно-лигаментния апарат поради вътрешните резерви на тялото. Прилагане на курса Ligandrol + Ibutamoren във фитнес и спорт

Основните цели на готовия курс Ligandrol + Ibutamoren – масово нагласяване и увеличаване на силата. Ligandrol се счита за най-мощния SARMs по отношение на изграждането на мускулите, и затова този курс се използва активно и от културистите, и от представители на енергийните дисциплини (вдигане на тежести, powerlifting).

В общността на почитателите на активния начин на живот, готовият курс Ligandrol + Ibutamoren се използва в тренировъчните цикли, преследващи подобни цели – изграждане на мускули и повишаване на нарастването на работните тежести. Друга цел на включването на комбинацията Ligandrol + Ibutamoren в протоколи за подкрепа на тренировките за сила е да се предотврати болката в ставите и да се сведе до минимум заплахата от спортни травми. Ползите от курса Ligandrol + Ibutamoren: сила и тегло без стероиди!

Комбинираният курс с продуктите на WestPharm е тегло и мощност без стероиди! Курсът гарантира нарастване на спортните постижения без неблагоприятни ефекти върху здравето. Ligandrol и Ibutamoren не принадлежат към пептиди или стероиди.