Роналдо влиза във форма с европейски шампион по лека атлетика

1
146
Добави коментар

След пълноценната ваканция с любимата жена и четирите си деца, Кристиано Роналдо се насочи към физическата си подготовка за новия сезон. Нападателят на „Ювентус“ се стреми да навлезе в още по-впечатляваща форма и затова намери време да потренира с европейския шампион в бягането на 100 м Франсис Обиквелу.

Дори на 34, португалската суперзвезда не спира да се стреми към покоряването на нови висини. Затова съветите на Обиквелу по отношението на скоростта може доста да помогнат на Роналдо в преследването на шести трофей от Шампионската лига и първи с екипа на „бианконерите“.

Франсис Обиквелу е трикратен европейски шампион по лека атлетика – два пъти е първенец в бягането на 200 м и веднъж в късия спринт на 100 м. 40-годишният Обиквелу е роден в Нигерия, но на 16 години решава да се състезава за Португалия. Той е сребърен медалист от олимпийските игри в Атина през 2004 г.

„Беше страхотно да тренирам с моя приятел“, написа лекоатлетът под снимка с футболиста в Инстаграм.

Предсезонната подготовка на „Ювентус“ започва скоро, а първата лятна контрола на тима ще бъде срещу „Тотнъм“ в Китай на 21 юли.