Къща за Гости до Мелник

3
210
Добави коментар

Самостоятелна Къща за Гости до Мелник
Какво Предлага Къщата за Гости?

Предлагаме да наемете цяла самостоятелна къща за гости до Мелник, без обслужващ персонал. Бихте могли да наемете къщата за рождени дни, юбилей, тиймбилдинг и други празници или за усамотение и почивка на цялото семейство край Мелник.

Районът Около Къщата

Къща за гости Мелнишки Пирамиди се намира в непосредствена близост до най-малкия град в България – Мелник, в сърцето на уникалните Мелнишки пирамиди, обявени за природна забележителност през 1960 година. Чистият въздух и живописният регион са естествен природен източник на енергия и наслада, гаранция за незабравима почивка в къща Мелнишки Пирамиди. повече за района »

Къщата

Бихте могли да наемете цялата къща, капацитетът на легловата база позволява да отседнат до десет човека, едновременно. На разположение, на гостите са традиционна механа с автентична атмосфера, голямо барбекю (чардак) и функционална кухня. Къщата ви дава възможност да се потопите в битовия стил, характерен за Пиринския край.

Резервация на Къщата за Гости

Можете да направите резервация, използвайки следната форма за резервация.

Цена на Наемането

С цените и промоциите за наемане на къщата бихте могли да се запознаете на страницата за цените.

Автентични Механа и Барбекю

Мелнишки Пирамиди предлага рядко срещана комбинация на къща за гости с механа и барбекю с уникална българска възрожденска атмосфера.