Посрещнете най-новите продукти за баня на Хансгрое – Rainfinity

3
187
Добави коментар

Юли 2019 е специален месец за Хансгрое, защото компанията пуска на пазара новите продукти за баня от серията Rainfinity.

Новата гама душове Rainfinity е впечатляваща във всяко отношение. Тя задоволява най-големите очаквания на любителите на уелнес, както и на почитателите на изтънчения дизайн в банята.

Вашата баня е най-личното ви пространство, в което можете да се отпуснете и да се насладите на релаксираща терапия с вода. Представете си, че къпейки се сте обвити в нежен пашкул от фини, меки микрокапчици, които нежно ви докосват  от главата до петите. Да, сигурни сме, че никога досега не сте изпитвали подобно усещане под душа.

Пълното уелнес преживяване с душовете от серията Rainfinity се дължи на комбинацията от различни типове струя, която сами можете да избирате чрез бутона Select. Водните струи с различна интензивност излизат през отвори с иновативен дизайн, изпълнен чрез извити спрей-дискове.

Дизайнът на Rainfinity се отличава с екстравагантност. Големите душове за монтаж над главата с модерни цветни покрития и фино структуриран спрей диск създават допълнителен уют в банята. Матовото бяло на душовете е в елегантен контраст с графитните спрей дискове. Новата душова тръба се върти според вашите изисквания и удобство. Големият душ, ръчният душ, рафтовете и скритото управление, добавят нови, ултрамодерни щрихи в банята.

Гамата Rainfinity е впечатляваща във всяко едно отношение. Вземете големия, кръгъл ръчен душ (130 мм Ø) или семплия ръчен душ – ще останете очаровани. Подвижния душ за стена, който позволява да се къпете като поддържа лицето и косата сухи – ще ви впечатли. А душът над главата с иновативната му връзка към стената, за да може да се постави под ъгъл, така че да няма нужда да държите душа с ръката си – ще ви накара да се влюбите . Новите продукти ще бъдат на разположение от юли 2019 година.